Nicolae Robu, despre proiectanții skatepark-ului: „Cu aşa ceva eu nu m-am mai...

Nicolae Robu, despre proiectanții skatepark-ului: „Cu aşa ceva eu nu m-am mai întâlnit niciodată şi nici nu am mai auzit să se întâlnească cineva. Este o neobrăzare dusă dincolo de limite”

0
DISTRIBUIȚI

dezbatere skatepark02_resize

Primarul Nicolae Robu s-a arătat şi el nemulţumit de un subiect pe care viceprimarul Traian Stoia l-a deschis la finele săptămânii trecute. Legat de tergiversarea amenajării skatepark-ului Nicolae Robu a spus că Urbanito City Concept care a câştigat licitaţia pentru elaborarea studiului de fezabilitate a pistei de skateboard, „încearcă practic să ne oblige să acceptăm o variantă de un milion de euro.


Cu aşa ceva eu nu m-am mai întâlnit niciodată şi nici nu am mai auzit să se întâlnească cineva. Este o neobrăzare dusă dincolo de limite. Ei au trei variante ori acceptăm varianta de un milion de euro, ori alta ei. Nu ne fac, prin urmare vom rezilia contractul cu această firmă vom vedea ce posibilităţi avem să cerem daune şi vom reporni la drum cu speranţa că vom întâlni proiectanţii”.

Edilul şef spune că nu ştie ce va implica rezilierea contracului, dar că acest lucru va avea loc cât mai curând. Vineri, viceprimarul Traian Stoia spunea că „skatepark-ul este o propunere făcută de PSD în bugetul din anul 2013. A fost bugetată construcţia parcului, s-a stabilit şi locul, dar ulterior proiectul a fost amânat un an, pentru anul acesta. Direcţia de Mediu şi proiectanţii care au câştigat licitaţia au făcut ce au vrut. Au propus, ba două milioane şi ceva, ba patru milioane. S-a bugetat din nou la o sumă peste un milion de lei, însă aş vrea să cred că doar datorită indolenţei şi incompetenţei până acum nu s-a mişcat aproape nimic în afara unor explicaţii. Ei trebuie să ne dea un proiect, nu avem un proiect, ei nu pot să pună mai mult de un milion. Faptul că nu se fac demersuri elementare pentru a urgenta aceste lucruri mie mi se pare intolerabil”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.