Nicolae Robu, propus pentru președinția României. Cine a avut inițiativa UPDATE Reacţia...

Nicolae Robu, propus pentru președinția României. Cine a avut inițiativa UPDATE Reacţia primarului de pe aeroportul Charles de Gaulle

3
DISTRIBUIȚI

Robu, Iohannis, Busoi05

Propunere inedită făcută pe una din paginile de Facebook ale primarului Nicolae Robu. Un utilizator cu numele „Adevărații liberali” a postat în această dimineață un comunicat de presă în care spune că la Timişoara PNL a obţinut cu opt procente peste media naţională a Partidului Naţional Liberal.

„Domnul Nicolae Robu este fost prorector al Universităţii Politehnica de patru ori, de două ori rector, iar actualmente este preşedinte al Senatului Universităţii. A fost senator al României iar din calitatea sa de primar a demarat lucrări fără precedent în Timişoara, lucrări care i-au atras simpatia a peste 80% dintre timişoreni. Este un exemplu de om politic atipic, este un om care a câştigat fiecare luptă la care s-a angajat.


Pentru viitorul PNL, avem nevoie de Nicolae Robu candidat la preşedinţia României!”, spune o parte din comunicat.

Preşedintele PNL Timişoara, viceprimarul Dan Diaconu cunoscut ca fiind mâna dreaptă a edilului, spune că „e un comunicat pe care și-l asumă un cont de Facebook, «adevărații liberali», care nu știu cine sunt. Nu poate decât să ne bucure aprecierea fiecărei persoane pentru activitatea primarului. Din câte știu eu planurile domnului primar sunt de a schimba complet la față Timișoara”.

UPDATE 1 Aflat pe aeroportul Charles de Gaulle din Paris, unde aştepta avionul pentru a pleca spre Ho Chi Minh, Nicolae Robu a declarat pentru PRESSALERT.ro „nu ştiu cine sunt cei ce semnează cu „adevăraţii liberali”, Le mulţumesc oricum pentru aprecierile la adresa mea. PNL are la ora actuală drept candidat la Preşedinţia României, aprobat de congres, pe Crin Antonescu, iar eu continui să-i acord domniei sale toată susţinerea mea, ca membru fair-play al echipei sale”.

adevaratii liberali robu

 

3 COMENTARII

  1. mi se pare CORECT ! 😀 😀 😀 dar sa candideze cu turban pe cap langa palmieri 😉 in costum de mudir ! asta e o gluma proasta si pentru Timisoara,ce sa faci cu un palmas ca asta la prezidentiale !?

  2. Pt Tir buson , un „palmas” ca asta o facut ce no facut ciuhandu in 3 mandate , dar poate tu esti o cioara care are casa pe loga obtinuta ” legal ” ….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.