O familie a scăpat ca prin minune de o TRAGEDIE pe șosea,...

O familie a scăpat ca prin minune de o TRAGEDIE pe șosea, după ce mașina în care se afla a plonjat într-o râpă. Ce a cauzat accidentul

0
DISTRIBUIȚI

Accident-km6-3

O familie care se afla într-o mașină care s-a răsturnat între Reșița și Caransebeș a scăpat ca prin minune. Una dintre victime este totuși în stare gravă.

Un autoturism înmatriculat în străinătate, în care se aflau patru persoane, a plonjat într-o râpă la o diferență de nivel de vreo 10 metri. Mașina s-a oprit în copaci. Poliția a fost anunțată printr-un apel la 112. ”Apelul a venit la ora 17.56. Un bărbat de 44 de ani care conducea un autoturism înmatriculat în străinătate, dinspre Caransebeș spre Reșița și intrând în depășirea altei mașini nu s-a asigurat corespunzător, și a acroșat-o, iar mașina care venea în spatele lui și care se angajase de asemenea în depășire l-a acroșat la rândul ei, moment în care mașina a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat”, a povestit Ancuța Cărbunariu, ofițerul de presă al Poliției Caraș Severin, pentru PRESSALERT.ro.


Al doilea șofer are 26 de ani.

Accident-km6-4

În urma accidentului, o femeie de 65 de ani din mașina răsturnată a fost rănită grav, iar o alta, de 48 de ani, și o fată de 15 ani au ajuns la spital cu răni superficiale. Întreaga familie a fost scoasă din mașină de un echipaj SMURD, în timp ce polițiștii au testat șoferii cu aparatul etilotest și au constatat că aceștia nu erau băuți.

Autoturismul este avariat în proporție de peste 80%.

Sursa foto. www.infocs.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.