O fetiță în vârstă de 11 ani și o alta de doar...

O fetiță în vârstă de 11 ani și o alta de doar 11 luni, în stare gravă după ce au fost lovite de mașina condusă de un șofer băut. Cum s-a petrecut accidentul

0
DISTRIBUIȚI

accident sag 1

Două fetițe, în vârstă de 11 ani, respectiv 11 luni, au fost accidentate de un șofer neatent și au fost transportate la spital cu răni grave. Un șofer în vârstă de 46 de ani nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi şi a lovit două minore ce se deplasau pe partea carosabilă.

Accidentul s-a petrecut duminică, în localitatea Zlatița din Caraș-Severin.


Polițiștii din Moldova Nouă, deplasați la fața locului, au constatat, din primele verificări, că în timp ce S.I., în vârstă de 46 ani, conducea un autoturism pe raza localităţii Zlatiţa, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi şi a lovit două minore ce se deplasau pe partea carosabilă.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a celor două minore în vârstă de 11 ani respectiv 11 luni.
Victimele au fost transportate la spitalul din Oraviţa şi ulterior la Spitalul Judeţean Reşiţa unde le-au fost acordate îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind pozitiv. Bărbatului i-a fost recoltată o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.