O nouă premieră la Teatrul German din Timișoara. Când are loc și...

O nouă premieră la Teatrul German din Timișoara. Când are loc și cum poți găsi bilete

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1797563926">

premiera crop

„Forma lucrurilor” de Neil LaBute, în regia lui Cristi Juncu şi scenografia lui Cosmin Ardeleanu, este premiera pe care teatrul german din Timişoara o va prezenta marţi, începând cu ora 19.30, următoarea reprezentaţie fiind programată în data de 22 mai. Spectacolul, a cărui dramaturgie este semnată de Raul Stancu şi din distribuţia căruia fac parte Ioana Iacob, Horia Săvescu, Daniela Török şi Konstantin Keidel, va avea loc în sala teatrului german şi are traducere în limba română.

Piesa „Forma lucrurilor”, scrisă în 2001 de dramaturgul şi regizorul american Neil LaBute, explorează teme precum sensul artei şi al iubirii, stoicismul şi tulburările de personalitate, pornind de la întâmplările prin care trec personajele principale ale piesei, care le determină evoluţia existenţială.

Piesa dramaturgului american a prilejuit şi prima colaborare a teatrului german cu regizorul şi dramaturgul Cristi Juncu, care are deja în palmares regia a peste 30 de spectacole, fiind distins cu premiul pentru cel mai bun regizor la festivalul de dramaturgie contemporană de la Braşov, în 2007, şi cu premii la concursul naţional de dramaturgie „Camil Petrescu”.

Scenograful Cosmin Ardeleanu este absolvent al Facultăţii de Arhitectură şi Urbanism „Ion Mincu” din Bucureşti, în 1999, iar de atunci a colaborat cu regizori prestigioşi precum Alexandru Tocilescu, Alexandru Dabija, Mihai Măniuţiu sau Theodor-Cristian Popescu.

Biletele pot fi achiziţionate la casieria teatrului până cu o oră înainte de începerea spectacolului, iar interfaţa online oferă posibilitatea cumpărării şi tipăririi biletelor la calculatorul personal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.