O pensionară de 74 de ani din Timișoara a furat de FOAME,...

O pensionară de 74 de ani din Timișoara a furat de FOAME, iar un tânăr de 17 ani a dat iama-n ALCOOL. Cum au fost prinși

5
DISTRIBUIȚI

furt

O pensionară a ajuns să fure de foame. Cu o pensie mică, ce nu îi ajunge pentru toate cele necesare traiului, o pensionară din Timișoara a decis să fure.

În cursul zilei de ieri, poliţiştii Secţiei 2 Timişoara au fost sesizaţi despre faptul că, într-un supermarket situat pe raza municipiului, a fost reţinută o femeie bănuită că ar fi sustras mai multe bunuri din interior.


”Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au identificat-o pe femeia de 74 de ani, din Timişoara, care fusese reţinută de agenţii de pază ai societăţii comerciale, după ce ar fi trecut de casa de marcat, având asupra sa mai multe produse alimentare neachitate”, a arătat ofițerul de presă al Poliției Timiș.

În aceeaşi zi, poliţiştii Secţiei 1 Rurale Timişoara au fost sesizaţi despre faptul că, într-un supermarket situat pe raza localităţii Dumbrăviţa a fost reţinut un tânăr, de 17 ani, care furase sticle cu alcool în valoarea de 300 de lei.

În ambele cazuri, prejudiciul a fost recuperat în totalitate de poliţişti, bunurile fiind predate păgubiţilor, iar pe numele hoților au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

 

5 COMENTARII

  1. mai nu….e OK ce se intampla saraca batrana…..imi este asa mila de ea…cum o putem ajuta??? eu vreau sa o ajut….. saraca….haideti sa ajutam oamenii in nevoi….va rog..

  2. Hoata nu e batrana, ci statul roman care le da batraniilor nostrii o pensie in bataie de joc, dupa o viata intreaga de munca si cresterea copiilor !! Rusineeee mafiotilor de la putere !!! Batu-iar Dumnezeu sa-i bata odata pentru totdeauna, sa scapam de ei !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.