O tânără de 23 de ani A FURAT produse cosmetice de pe...

O tânără de 23 de ani A FURAT produse cosmetice de pe rafturile unui magazin din Timișoara. Cum acționa hoața

0
DISTRIBUIȚI

furt

Poliţiştii Secţiei 2 Timişoara efectuează cercetări faţă de o tânără de 23 de ani, bănuită că ar fi sustras bunuri dintr-un supermarket situat pe raza municipiului.  Juna a ieșit la cumpărături de cosmetice, dar s-a gândit că iese mai ieftin, dacă nu le plătește. ”La data de 17 mai a.c., în jurul orei 15.00, poliţiştii Secţiei 2 Timişoara au fost sesizaţi despre faptul că, într-un supermarket situat pe raza municipiului, a fost reţinută o femeie bănuită că ar fi sustras bunuri din interior.


Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au identificat-o pe tânăra de 23 de ani, din Timişoara, reţinută de agenţii de pază ai magazinului. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că aceasta ar fi luat de pe rafturi mai multe produse cosmetice, pe care le-ar fi ascuns în poşetă şi ar fi trecut de casa de marcat fără a le achita”,a  declarat Ionuț Bocancea, ofițerul de presă al Poliției Timiș.

Prejudiciul în valoare de aproape 250 de lei a fost în totalitate recuperat de poliţişti, bunurile fiind predate păgubiţilor. Tânăra s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.