Patru elevi timișeni susțin deja examenul de Bacalaureat. Care este motivul

Patru elevi timișeni susțin deja examenul de Bacalaureat. Care este motivul

0
DISTRIBUIȚI

bacalauareat

Patru elevi de clasa a XII-a care învață în școlile din județul Timiș susțin probele examenului de Bacalaureat în aceste zile, la Ploiești. Și asta pentru că acești tineri, care au obținut rezultate remarcabile la competițiile școlare la care au participat, se pregătesc pentru noi probe, care au loc în perioada examenului de Bacalaureat.

Elevii din județul nostru care fac parte din loturile olimpice sau care merg la competiții sportive internaționale susțin, alături de alți 158 de liceeni din toată țara, începând de astăzi, probele scrise ale “examenului maturității”.


Este vorba despre Tabita Dobre, de la Liceul Tehnologic Jimbolia, care va reprezenta România la Campionatul European de Lupte rezervat juniorilor, Andrei Heidelbacher, de la Colegiul Național “C. D. Loga” din Timișoara și Radu Szasz, de la Colegiul Național “C. Brediceanu” din Lugoj, vor participa la Olimpiada Internațională de Informatică, iar Alexandra Lavinia Bușoi, de la Liceul Pedagogic “Carmen Sylva”, care va da admitere la o universitate din străinătate.

Săptămâna trecută, elevii care participă la sesiunea specială a BAC-ului au susținut probele orale, iar astăzi s-au prezentat la proba scrisă la Limba și Literatura Română. Mâine are loc proba obligatorie a profilului, iar pe 28 mai cea la alegere a profilului. Rezultatele vor fi afișate pe 29 mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.