PERICOL pe un drum național din vestul țării, din cauza alunecărilor de...

PERICOL pe un drum național din vestul țării, din cauza alunecărilor de teren. Ce măsură au luat autoritățile

0
DISTRIBUIȚI

drum

Circulaţia pe DN7 A, şoseaua de acces dinspre Valea Jiului spre Transalpina, este închisă din cauza unor alunecări de teren care au lăsat suspendat asfaltul pe o porţiune de cinci metri pătraţi în apropiere de Petrila. „Ploile din ultimele zile au determinat producerea unor alunecări de teren pe drumul de acces din Valea Jiului spre Transalpina.


Circulaţia rutieră este închisă temporar pe DN 7A, între Hunedoara şi Vâlcea, în apropiere de Petrila din alunecărilor de teren care au determinat ruperea drumului iar asfaltul a rămas suspendat  pe o lungime de aproximativ cinci metri şi lăţimea de aproximativ un metru. Administratorul drumului va acţiona în zonă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, subcomisarul Bogdan Niţu

Închiderea temporară a circulaţiei va dura până la finalizarea evaluării zonei de către specialişti. „Se preconizează că, după evaluare, circulația va fi reluată, cu semnalizarea corespunzătoare a gropii din carosabil”, a mai adăugat Niţu. Poliţia recomandă conducătorilor auto care se intenţionează să circule pe traseul respectiv să respecte semnalele şi indicaţiile agenţilor rutieri prezenţi pe sectorul de drum afectat de alunecările de teren.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.