Pesediştii din Timiş sar în apărarea lui Ilie Sârbu, catalogat drept „un...

Pesediştii din Timiş sar în apărarea lui Ilie Sârbu, catalogat drept „un cap al mafiei locale”. Ce îi transmit fostului ministru Funeriu

9
DISTRIBUIȚI

ilie-sarbu

Pesediştii din Timiş au luat poziţie faţă de declaraţiile fostului ministru al Educaţiei, Daniel Funeriu, care în calitate sa dublu candidat al PMP Timiş atât pentru alegerile parlamentare de pe colegiul III, cât şi cele pentru Parlamentul European, l-a catalogat pe senatorul PSD Ilie Sârbu ca fiind „un cap al mafiei locale a cărui influenţă a fost de a-şi pune fiica în PE şi de a-şi primi în Parlament ginerele”.

Prin intermediul unui comunicat semnat Biroul de presă al PSD Timiş, roşiii din judeţ transmit că „nivelul josnic al acestui tip de discurs politic este dezavuat total de către timişoreni, adică exact oamenii cărora Daniel Funeriu vine acum să le ceară votul şi încrederea.


Pesediştii spun că fostul ministru nu cunoaşte timişorenii şi cu atât mai puţin viziunile lor politice”. „Orbit de un băsism exacerbat, Funeriu atacă furibund, însă, ca de obicei, fără substanţă şi fond. Încearcă să se agaţe cu disperare de alte nume ale politicii în încercarea de a-şi croi un drum propriu. Acest drum va fi oprit, suntem convinşi, în 25 mai, când timişorenii îl vor sancţiona pentru tot răul făcut în perioada în care a făcut parte din luminoasele guverne conduse de Emil Boc”, cochid social-democraţii.

9 COMENTARII

  1. CONCHÍD (nu cochid) vb. III. Tranz. și intranz. A trage o concluzie, a încheia o expunere, o cercetare etc. [Perf. s. conchisei, part. conchis] — Din lat. concludere (după închide).

  2. unCOI asta e cel mai mare BANDIT din vestu’ tarii,nu mai spunem ca-i socrelu’ celui mai PROSTANAC premier din univers !

  3. „nivelul josnic al acestui tip de discurs politic este dezavuat total de către timişoreni”, de mine nu !.”fostul ministru nu cunoaşte timişorenii şi cu atât mai puţin viziunile lor politice”..viziunea mea politica nu este PSD .ati ajuns la putere in Timisoara datorita PNL-ului ,adica a unor fraieri ,care s-au trezit cam tarziu ,poate prea tarziu.de acord ca guvernul BOC a fost un dezastru ,dar un dezastru mai mare mi se pare guvernul PONTA .problema politicienilor este ca MINT ,dar primul partid care a mintit poporul este acest PSD ,a carui strabunic a fost FSN-Ul.nu ati facut NIMIC BUN ,de 2 ani nu stiti decat sa puneti taxe noi si sa le majorati pe cele existente .MINTITI la televiziuni si imbecilimea va crede .

    • O fi si Funeriu asta o zdreanta cu ochii de faianta,dar macar a lasat o amprenta pozitiva pe invatamantul romanesc,in comparatie cu jigodiile de Marga si Andronescu care au distrus scolile profesionale si au inmultit facultatile cu plata,DESPRE CE VORBIM !?

  4. ASTA NU-I ALA CARE A FOST DIRECTOR LA CROITORIE DE FACEA SCUTECE , CHILOTI , CAMASI , STRIMFI SI S-A AJUNS DIRECTOR LA AEROPORT ? A … DA ! ATUNCI M-AM LAMURIT SI CU ASTA . STIMABILE : IDI U PICKU MATERJI !

  5. CARE-I MOTIVUL PT CARE PSD VORBESTE IN NUMELE TIMISORENILOR?EI CHIA CRED CA SANT IUBITI DE NOI?SE INSEALA AMARNIC.PACAT CA NU LE DAM O FLEGMA IN OCHI.ASTA MERITA URMASII RASPOPITULUI SARBU CU A LUI FAIMOASA FAMILIE(DI TUTTI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.