Petrecere de 1 Mai, „spartă” de polițiști. Cine a rămas fără carnea...

Petrecere de 1 Mai, „spartă” de polițiști. Cine a rămas fără carnea de grătar

2
DISTRIBUIȚI

 

masina_politie

Nu toată lumea a apucat să se bucure de grătarul de 1 Mai. Polițiștii au stricat astăzi planurile unor petrecăreți din vestul țării, după ce au descins la Cantina Municipală din Arad.

Înainte de a ajunge la Cantină, oameni legii au depistat în trafic, două autovehicule care transportau produse alimentare semipreparate fără a deține documente legale de proveniență. De aici, polițiștii au ajuns la Cantina Municipală, unde reprezentanți ai PDL-ului local tocmai veneau pentru a ridica alimentele pentru o „serbare”. Produsele au fost confiscate, iar mai multe persoane au ajuns la audieri, la sediul IPJ Arad, conform newsar.ro.

Direcția de Dezvoltare și Asistență Comunitară Arad a dat un comunicat în care explică proveniența controversatelor alimente.


„Urmare articolelor apărute în presa locală online cu privire la controlul efectuat în această dimineață la Cantina Municipală, aducem la cunoștiința opiniei publice faptul că verificările au vizat produse alimentare ale Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Arad, depozitate în spațiile frigorifice de care dispune Cantina Municipală. În baza bunei colaborări cu CARP, Direcția de Dezvoltare și Asistență Comunitară a oferit acest sprijin asociației pensionarlor, care a organizat un eveniment pentru membrii săi la ștrandul Bidi cu ocazia zilei de 1 Mai. În încheiere, dorim să precizăm faptul că activitatea Cantinei Municipale și serviciile comunitare oferite de acesta se desfășoară în conformitate cu reglementările prevăzute de lege și de Hotărârile Consiliului Local Municipal Arad”, spune comunicatul Direcției de Dezvoltare și Asistență Comunitară Arad, în subordinea căreia se află Cantina Municipală.

2 COMENTARII

  1. Sunteti te toata jena. O rusine, trebuia sa scrieti si faptul ca politisti din Arad, monitorizau aceasta activitate, avand sprijinul SRI si DICOT. Doamne in ce tara traim!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.