Petrică Pampu recunoaște că l-a susținut pe nașul său pentru a ocupa...

Petrică Pampu recunoaște că l-a susținut pe nașul său pentru a ocupa o funcție de conducere în Colterm. De ce a dat oameni afară și apoi a angajat alții VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

colterm cet 1

Petrică Pampu a încercat să explice, în această seară, la emisiunea PRESSALERT LIVE, de ce a dat oameni afară, pentru ca apoi să angajeze alții, lucru care a fost semnalat de mai mulți sindicaliști în toamna anului trecut.

În acel moment, sindicaliștii îl acuzau pe fostul director al Colterm că a făcut concedieri ilegale și a angajat oameni cu pile. Petrică Pampu a recunoscut că a angajat 30 de oameni după ce a făcut aproape 200 de disponibilizări, în anii 2012 și 2013, dar aceste angajări s-ar fi făcut doar pe posturile vacante și nu pe pile, pentru că ar fi existat o bază mare de date de unde s-a făcut selecția pentru fiecare post.

Sindicaliștii îl mai acuzau pe Petrică Pampu că l-ar fi ajutat pe nașul său, Ioan Samoilă, să ocupe o poziție cheie, și anume aceea de director tehnic adjunct al Colterm.


“Ioan Samoilă este un coleg de-al meu de 40 de ani, am lucrat împreună, mi-a botezat fetița. L-am susținut să ajungă în funcția de director tehnic adjunct datorită competenței sale, a fost și șef de secție, avea o experiență bogată, plus că a proiectat majoritatea instalațiilor centralelor mari din țară”, a explicat Petrică Pampu.

Fostul director al Colterm l-a și lăudat pe nașul său, despre care spune că a renunțat la un salariu mai mare pe care-l avea în privat, ca să vină în companie pentru că a luat totul ca pe o ”provocare. L-am analizat din punct de vedere profesional, dar și din punct de vedere al caracterului, era un om cu coloană”. Petrică Pampu a recunoscut și faptul că în Colterm există mai multe familii, dar a ținut să precizeze că unele sunt acolo și de pe vremea lui Ceaușescu, dar și că multe perechi s-au întemeiat la serviciu.

1 COMENTARIU

  1. ai ținut angajații cu stres in ei au ajuns sa se trateze la Văcărescu sau la oncologie din cauza ta si a anomaliilor tale si a lichelelor tale îmbuibate …. Demiterea ta e un fâs cum au fost dealtfel a tuturor celor ce au fost înaintea ta si au ruinat compania si care surprinzător încă sunt in liberare…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.