PMP va avea congres pe 7 iunie şi este deschis pentru discuţii...

PMP va avea congres pe 7 iunie şi este deschis pentru discuţii privind construcţia de dreapta

2
DISTRIBUIȚI

udrea basescu

PMP va avea congres pe 7 iunie şi este deschis pentru discuţii în vederea unei construcţii de dreapta, dar nu-şi propune să fuzioneze cu niciun partid, a declarat, vineri, preşedintele interimar al PMP Eugen Tomac, scrie Mediafax.  Tomac a arătat că la Colegiul Naţional al PMP s-a adoptat o rezoluţie potrivit căreia PMP e deschisă pentru o construcţie de dreapta, „dar nu oricum şi nu în orice condiţii”. „PMP nu îşi propune să fuzioneze cu niciun partid, suntem deschişi spre discuţii, dar nu dorim nicio fuziune”, a precizat Tomac.

El a spus că linia politică pe care trebuie să o cuprindă o platformă de centru-dreapta este obligatoriu să susţină principiile promovate de PMP privind o justiţie independentă, lupta împotriva corupţiei, depolitizarea instituţiilor statului şi o linie pro-occidentală clară.


„Dacă vom fi invitaţi (la discuţia cu partidele de dreapta – n.r.) suntem deschişi spre discuţii”, a precizat Tomac. El a mai spus că, fără sprijinul electoratului care îl susţine pe Traian Băsescu, „dreapta nu are şanse reale”. Tomac a precizat că în Colegiul naţional al PMP s-a decis că la congresul partidului vor fi aleşi: preşedintele PMP, vicepreşedinţii, secretarul general al partidului şi doi secretari generali adjuncţi.

Structura de conducere a partidului va fi Consiliul Executiv Naţional care va fi format din 24 de membri inclusiv preşedintele PMP,a mai spus liderul PMP. Colegiul Naţional al PMP a mai decis vineri ca la Congresul PMP din 7 iunie să participe 1000 de delegaţi. Întrebat dacă el va candida pentru funcţia de preşedinte al PMP, Eugen Tomac a răspuns că „la momentul potrivit va face şi anunţul”. El a adăugat că până joia viitoare, la ora 14:00 se vor depune candidaturile pentru funcţiile de conducere din partid.

În şedinţa Colegiului Naţional, membrii PMP au făcut o evaluare a alegerilor şi au felicitat organizaţiile care au obţinut scor de peste 10%, menţionând pe cele Bucureşti, Constanţa, Piatra Neamţ, Ploieşti, Galaţi, Târgu Jiu.

La congresul partidului se va discuta şi despre rezoluţia potrivit căreia PMP este deschisă pentru discuţii în vederea unei construcţii de dreapta, dar îşi propune să nu fuzioneze cu niciun partid.

Eugen Tomac a evitat să precizeze dacă PMP va avea un candidat propriu pentru prezidenţiale, dar a spus că PMP e dispus să susţină un candidat credibil care să-l învingă pe Victor Ponta.

Mai mult, Tomac a arătat că obiectivul PMP nu au fost alegerile europarlamentare, ci „este 2016”.

2 COMENTARII

  1. face congres ???? hotul banilor dela familia bercea finul lor basescu mircea traficantul cu drogurii,arme,portul ct.a lui invarte bine bani el la santajat pe bercea cu care se pupau,dar justitia corupta dependenta de seful mafiei pmp-udrea,totii colonei de securitate facuti de jupan ????nu vad adevarul precum cazul in 2oo4,copilul lovit de nebunul ,a facut ceva copilul,mamainjurat sa vedem ce zice funeriu,trucaj ordinar sati fie rusine patriciu ,astai asa zisul presedinte care minte cum respira,dai banii inapoi mai javra lui fata lui bercea,cu noi nu te joci huuuuuuuuuuuuuuuu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.