PNL Timiş îşi face campanie electorală pe stâlpi. Pe cine dă vina...

PNL Timiş îşi face campanie electorală pe stâlpi. Pe cine dă vina şeful filialei municipale, Dan Diaconu

0
DISTRIBUIȚI

afis

PNL Timiş, atacat din toate părţile pentru modul în care îşi face campanie electorală. După ce ,în urmă cu câteva zile, deputatul PSD Sorin Grindeanu anunţa că se aşteaptă să îl vadă pe primarul Nicolae Robu dând mâna cu Cristian Buşoi (n.r – candidatul PNL Timiş la europarlamentare) chiar şi atunci când porneşte robinetul de apă, acum a venit rândul celor de la PDL să critice metodele liberale de abordare a potenţialilor votanţi.


Consilierul local Sandu Ştefan a postat pe Facebook o fotografie care arată un afiş PNL lipit pe un stâlp. Acesta spune că „aş propune o temă de discuție la această întâlnire: respectarea curățeniei și aspectului orașului. Aș vrea să știu de ce cetățeanul obișnuit este amendat dacă aruncă o țigară pe jos, dar echipa PNL poate să lipească afișe și autocolante pe unde le vine fără a fi trași la răspundere. De ce legea se aplică doar unora? De ce trebuie să existe șmecheri și fraieri? Când echipă primarului face asemenea gesturi care este exemplul dat cetățenilor? Când se va înțelege că spiritul și mentalitatea orașului este o sumă de valori și principii care trebuie respectate în primul rând de cei de la vârf pentru a fi apoi impuse comunității?”

Preşedintele PNL Timişoara, Dan Diaconu, care este şi viceprimar se apără şi declară că „a fost o greseală a voluntarilor care au lipit afişe, am văzut şi eu. Le-am transmis că un astfel de afişaj nu este permis şí afişele vor fi îndepărtate în perioda următoare”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.