Prefectul Eugen Dogariu, nemulțumit de modul în care primarul Robu s-a conformat...

Prefectul Eugen Dogariu, nemulțumit de modul în care primarul Robu s-a conformat „directivelor” sale. De ce i-a impus edilului să nu mai apeleze la SRI

6
DISTRIBUIȚI

eugen dogariu prefectLa jumătatea lunii aprilie prefectul judeţului Timiş îl atenţiona pe primarul Nicolae Robu să fie mai grijuliu, atât cu privire la modul în care îşi supraveghează angajaţii, cât şi cu privire la apelurile pe care le face către diverse instituţii, cum este SRI, pentru a primi sprijin în proiectele pe care le consideră blocate din cauza unor persoane cu rele intenţii. Am văzut o nouă declaraţie a primarului în care solicita sprinjinul SRI. Rugămintea mea este să nu mai caute vinovaţi în altă parte. De câte ori au existat probleme, s-au căutat vinovaţi în altă parte.


S-a dat vina pe CFR pentru lipsa unor avize. Din cauza unei proaste organizări în cadrul primăriei nu s-a ştiut că ele au fost eliberate. Rugămintea mea este ca domnul primar să caute vinovaţii în cadrul instituţiei pe care o conduce. Toate problemele pleacă de la modul în care a fost elaborat caietul de sarcini. Au fost discuţii legate de terenul pe care primăria l-a dat la schimb pentru Acvariu. Primarul ar trebui să caute vinovaţii în interiorul primariei, printre cei care au promis terenul, fără ca mai întâi să facă demersuri pentru dobândirea lui. SRI nu are atribuţii în acest domeniu”, spunea Dogariu.

 Întrebat la două săptămâni distanţă dacă este mulţumit de modul în care edilul şef s-a conformat, Dogariu a  explicat ca faptul că primarul pune lipsurile pe seama unor experţi nu îl încălzeşte cu nimic, asta pentru că acei experţi trag concluzii tot pe baza muncii angajaţilor din primărie sau a firmelor pe care primăria le contractează. „Până la urmă, există nişte acţiuni pe care primăria le face, ca de exemplu recepţia unor lucrări. Diferitele lucrări, cum ar fi caiete de sarcini sau proiecte de execuţie, sunt gestionate până la urmă de primărie. A fost problema de pe Bega faptul că trotuarele sunt prea înguste. Proiectul tehnic a fost recepţionat de cineva care avea tema proiectului şi putea să constate la momentul respectiv că există probleme”, a exemplificat Dogariu. Reprezentantul guverului în teritoriu a conchis că „nu sunt mulţumit întru totul de modul în care primarul s-a conformat”.

6 COMENTARII

  1. Eu nu am auzit in nici o tara…un primar sa ceara ajutorul SRI la lucruri pe care el le vrea in interesul STRICT PERSONAL si in special pentru PARTIDUL LUI PNL!!!!cum e posibil ca acest „HOT” cu școala poate sa se comporte asa!!!ce Așteptările sa avem de la foștii săi elevi!!!!
    Apropo…Știați ca Alexandru Chirila ÎNCĂ mai lucrează la Primarie?unde mai încape atâta minciuna in PNL???halal PROFESORI HALAL TARA!!!

  2. Cred ca prefectul Dogariu este un incompetent. El nu poate sa dea directive unui primar pentru simplul fapt ca nu este superiorul primarului. Prefectul este reprezentantul guvernului in teritoriu si cam atat. Cat despre SRI, prefectul Dogariu nu are absolut nici o atributie, acest serviciu neavand subordonare guvernamentala. Penibil articol, penibili autori, penibil prefect si ca de obicei penibil PSD.

  3. Legat de terenurile cedate de dl Robu la schimb pt demolarea acvariului din centru ,aceste terenuri au o valoare de 20 ori mai mare decat acea constructie demolata.Cine raspunde pt aceasta mare hotie la adresa noastra,a cetatenilor?Chiar nu mai avem in Timis institutii responsabile?De ce nu sesizati dle Dogaru parchetul?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.