Președintele Camerei Deputaților, invitat la o ediție specială PRESSALERT LIVE de la...

Președintele Camerei Deputaților, invitat la o ediție specială PRESSALERT LIVE de la ora 10,15

2
DISTRIBUIȚI

valeriu zgonea 2

Valeriu Zgonea, președintele Camerei Deputaților, este invitat, astăzi, de la ora 10,15, la o ediție specială PRESSALERT LIVE.


În studioul HDV vom discuta despre ultimele mișcări de pe scena politică înainte de europarlamentare, dar și despre ce se mai poate întâmpla în acest an electoral. Puteţi urmări emisiunea live pe www.pressalert.ro, iar dacă aveți întrebări, puteţi lăsa un mesaj pe pagina de Facebook a PRESSALERT.

2 COMENTARII

  1. exemplul viu al olteanuluiBORAT !Jegosii astia ajung pe functii ca musca pe KKT !’ti-ai dreacu’ de nenorociti,harneala,abureala,vrajeala,multa haleala de KKT pentru cei saraci cu duhu’ ! doar atat : MOARTE PSD !!!

  2. Auleooooo! Invatati-l pe Bota sa puna intrebari sau pneti pe alticineva sa faca emisiunile astea, ca va faceti de ras. E a doua oara cand il vad, dupa cea cu Basescu, si e jenant! E pacat de efortul care il faceti si de faptul ca un proiect unic se fasasie din cauza ca asta nu e in stare sa puna coeerent o intrabare! Si inca aveti probleme cu imagine, in unle momente este foarte neclara! In rest, felicitari!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.