PRESSALERT.ro te trimite la concertul „Bach in ShowBiz”. Vezi cum poţi câştiga...

PRESSALERT.ro te trimite la concertul „Bach in ShowBiz”. Vezi cum poţi câştiga o invitaţie

0
DISTRIBUIȚI

yoli [1024x768]

Melomanii timişoreni sunt aşteptaţi luni, 5 mai, la Filarmonica Banatul, cu începere de la ora 19.00, pentru un eveniment deosebit. Zoli Toth, promotorul muzicii neconvenţionale de percuţie din România, este “Bach in ShowBiz”.

Artistul născut la Timișoara pregăteşte un spectacol extraordinar, cu muzică de Adrian Enescu, pe teme de Johann Sebastian Bach, completată cu un show unic de proiecţii 3D marca “Les Ateliers Nomad”.

Fondator şi lider al celebrei trupe Sistem, Zoli Toth doreşte ca prin Turneul “Bach in ShowBiz” să revină la formaţia sa de muzician clasic, trecută însă prin filtrul experienţei lui în showbiz. „Era un vis mai vechi să realizez un proiect fusion în care să combin muzica clasică şi ceea ce am învăţat în showbiz. Deşi în facultate l-am cam urât pe domnul Bach, astăzi mă bucur mult să pot «profita» de genialitatea lui. Alături de echipa mea, am reuşit să-l reinventăm pe Marele Bach, o provocare deloc uşoară, mai ales atunci când aşteptările publicului de azi sunt foarte mari. Formula unică a instrumentelor de pe scenă (vioară, violoncel, marimbă şi vibrafon), programul divers, dinamic, plin de efecte speciale, culoare şi energie, combinaţia între clasic, jazz, pop sau rock, fac din «Bach in ShowBiz» cel mai provocator proiect în care m-am implicat până astăzi.


Sper din tot sufletul ca munca noastră să se regăsească pe zâmbetul de final al publicului acestor spectacole“, a declarat Zoli Toth.

Artistul nu pleacă singur în turneu, ci este însoţit de colegii din proaspăt-înfiinţatul său ansamblu, Zoli Toth Project: Amalia Gîscă – vioară, Flaminia Nastai – violoncel şi Bogdan Pop – percuţie. Muzica spectacolului este compusă de Adrian Enescu, una dintre cele mai proeminente figuri ale muzicii româneşti. Celebrul semnatar al piesei “Bună seara, iubito” a compus muzică pentru 65 de filme româneşti şi străine, pentru piese de teatru şi spectacole de balet prezentate în întreaga lume.

Organizatorii evenimentului le oferă cititorilor PRESSALERT.ro cinci invitaţii duble (valabile pentru două persoane) la acest eveniment. Cei interesaţi pot participa la un concurs extraordinar pe www.pressalert.ro, înscriindu-se până în data de 4 mai 2014 la ora 12.00, la newsletter-ul nostru. Tragerea la sorţi a câştigătorilor va avea loc în după-amiaza zilei de 4 mai, iar câştigătorii vor fi anunţaţi pe site.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.