Primăria Timișoara caută investitor privat pentru Parcul Copiilor. De ce a scăzut...

Primăria Timișoara caută investitor privat pentru Parcul Copiilor. De ce a scăzut prețul pentru licitație la jumătate

0
DISTRIBUIȚI

parcul-copiilor-timisoara

Vara acesta va fi altfel – este promisiunea pe care an de an autorităţile locale o fac părinţilor din Timişoara. Astăzi, primarul Nicolae Robu a anunţat o nouă încercare de a deschide o terasă funcţională la Parcul Copiilor. Inaugurat în urmă cu aproape trei ani de zile, spaţiul a funcţionat până acum fără astfel de facilităţi pentru copii. Robu a spus că „în 7 mai va avea loc licitația pentru închirierea cofetăriei din Parcul Copiilor. Licitația pornește de la 5 euro metrul pătrat.


A mai fost o licitație la 10 euro mp, dar nu s-a prezentat nimeni”. Totodată, edilul a precizat că în 4 iunie va avea loc licitația pentru distribuirea de produse alimentare în automate, vată de zahăr și popcorn. Până în momentul de faţă părinţii au fost nevoiţi să vină cu dulciuri la pachet sau să cumpere de la tonetele amenjate provizoriu în faţa parcului, care au fost amendate de mai multe ori de poliţia locală. Primăria a adoptat și un regulament cu privire la terasa de la Parcul Copiilor.

„Am interzis comercializarea de băuturi răcoritoare carbogazoase în Parcul Copiilor, având în vedere faptul că e o constatare la nivel mondial, putem spune, că băuturile carbogazoase nu fac bine copiilor. Şi atunci, cum Parcul Copiilor este frecventat în primul rând de copii şi le este destinat lor, consiliul local a stabilit să nu poată fi comercializate astfel de băuturi. Toţi producătorii de băuturi carbogazoase au şi băuturi răcoritoare necarbogazoase. Există şi sucuri naturale şi noi ne-am dori să fie preponderent sucuri naturale acolo”, anunţa primarul Nicolae Robu anul trecut în septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.