Primăria Timișoara strânge ajutoare pentru sinistrații din Serbia. Cum poți să ajuți

Primăria Timișoara strânge ajutoare pentru sinistrații din Serbia. Cum poți să ajuți

0
DISTRIBUIȚI

Serbia Floods

Municipalitatea timișoreană face demersuri serioase pentru ajutorarea sinistraților din Serbia. Edilul șef Nicolae Robu a anunțat că „primăria nu a putut rămâne indiferentă la nenorocirile unor confrați de-ai noștri din Serbia de aceea dorim să venim în ajutorul celor năpăstuiți care au avut de suferit de pe urma inundațiilor.


(…) Inițiem o acțiune de strângere de ajutoare. Îi rog pe timișoreni să răspundă solicitării noastre, să vină cu ce pot și ce poate fi util pentru cei ce sunt în suferință în sala de sport de la Liceul Electromotor. Totodată, astăzi, în consiliul local, voi propune consiliului un proiect de hotărâre de alocare a unei sume de 100.000 de lei pentru ajutorarea victimelor calamităților din Serbia. Am avut două inițiative în acest sens din postura viceprimarului Dan Diaconu, din postura de consilier local, și o inițiativă venită din partea consilierilor locali Adelina Tîrziu și Sandu Ștefan”.

O primă sponsorizare a fost deja obținută, a precizat edilul. “Am discutat cu Societatea Perenna pentru a ne oferi apă minerală, dacă nu gratuit, la un preț cât mai redus, care eventual să acopere costurile de producție sau măcar o parte din costuri”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.