Primarul Nicolae Robu acuză PSD că a împânzit orașul cu pliante electorale...

Primarul Nicolae Robu acuză PSD că a împânzit orașul cu pliante electorale mincinoase. Ce îi răspunde coordonatorul social-democraților pe zona de vest

2
DISTRIBUIȚI

pliant+robu

Oraşul Timişoara s-a umplut de pliante în culorile PNL, în care pe o parte apar declarații din trecut ale primarului Nicolae Robu, care îl acuza pe Traian Băsescu de tot ce merge rău în această țară, iar pe cealaltă parte apar declarații de la vizita președintelui la Timișoara, ocazie cu care Robu a declarat că au discutat despre proiecte și că acesta i-a împărtășit din experiența sa ca primar.

Întrebat despre pliante Robu a spus că “e mare disperare în tabăra PSD, pentru că e limpede că lupta se dă între PNL și PSD, cu tot respectul pentru orice partid, e limpede că este o detașare a celor două partide și a candidaților lor în raport cu celelalte partide. Ce pot să spună? Că Robu nu face nimic, evident că nu pot face asta, că se fac de râs, pentru că toți timișorenii văd câte lucruri se întâmplă în Timișoara.


Să spună că nu se lucrează, nu pot, pentru că pe toate șantierele se lucrează în Timișoara. Nu au ce să spună despre mine și atunci ce pot să spună că am făcut un mare păcat că m-am întâlnit cu președintele țării. Eu cred că, dacă nu m-aș fi întâlnit, aș fi făcut o mare greșeală și nu aș fi reprezentat cu cinste municipiul Timișoara”.

Legat de speculațiile că ar fi deja aliat că Băsescu, Robu a spus că “nu am discutat despre nicio alianță, ceea ce am discutat am spus foarte clar, imediat după ce a avut loc întâlnirea. Cine se agață de asta, este disperat rău detot, dacă din asta își face o temă de atac la adresa mea. Văd că au cheltuit foarte mult. S-a umplut orașul și prin cutiile poștale cu flyere în culorile PNL, în care cică eu v-am mințit în cele două afirmații făcute. Cine are o logică de om la nivelul găinilor nu știu exact. Eu nu cred că poate sesiza vreo contradicție între declarațiile mele de pe față și de pe verso”.

Șeful PSD pe regiunea de vest, cărășeanul Ion Mocioalcă nu crede că vina pentru tipărirea acelor pliante ar aparține PSD. “Nu am cunoștință ca PSD să aibă o astfel de campanie în Timiș. Noi ne bazăm pe campanii pozitive. Nu știu de ce pe domnul Robu îl deranjează atât de tare că se reiterează niște declarații de-ale domniei sale din trecut. Suntem toți politicieni și știm cum e. Ne schimbăm și noi preferințele, ne reevaluăm unii pe alții, nu e o surpriză”a spus pesedistul pentru PRESSALERT.ro.

2 COMENTARII

  1. „Cine are o logică de om la nivelul găinilor nu știu exact. Eu nu cred că poate sesiza vreo contradicție între declarațiile mele de pe față și de pe verso”-ideea ar fi ca in prima faza il pui in rand cu infractorii,iar la sfarsit mai iei si sfaturi de la infractor-logica gainii nebete de putere!!!

  2. Nu mai aruncati pisica unul in curtea celuilalt. Toti sunt disperati dupa voturi. Astazi am fost sunat de o domnisoara care s-a recomandat ca fiind din partea PNL care m-a intrebat daca cumva sunt simpatizant PNL si daca ma duc la vot.Cand am intrebat-o de unde are numarul meu a ocolit elegant raspunsul,m-a indemnat sa merg la vot si mi-a inchis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.