Primarul Robu, după ce a fost atacat de Ciuhandu la PRESSALERT LIVE:...

Primarul Robu, după ce a fost atacat de Ciuhandu la PRESSALERT LIVE: „Nu am negat niciodată meritele precedentei administraţii”

0
DISTRIBUIȚI

robu_michelangelo

Primarul Nicolae Robu nu are nicio apăsare cu privire la declaraţiile predecesorului său Gheorghe Ciuhandu vizavi de paternitatea marilor proiecte din Timişoara.


Ieri, fostul edil declara la PRESSALERT LIVE că „ceea ce spune domnul Robu sunt exagerări ca să nu folosesc un termen mai dur. Sunt exagerări şi, în cea mai mare parte, neadevăruri, nimeni nu contestă că pe durata celor 16 ani cât am fost primar au fost iniţiative ale oraşului care nu mi-au aparţinut, dar cărora le-am dat forţa de a fi puse în practică. Timişoara Viziune 2030 nu se încadrează în ceea ce spunea domnul Robu”.

Astăzi, pe marginea subiectului, Robu a lămurit că „nu comentez nicicum. Nu am spus că îmi aparţin în exclusivitate, în primul rând, am spus că în afară de piaţa de gros şi strada Cloşca şi Ovidiu Balea, două proiecte, toate lucrările au fost începute de mine şi nimeni nu poate contesta asta. Nu am negat niciodată meritele precedentei administraţii în ceea ce priveşte depunerea de proiecte, dar eu vorbeam de realizarea de proiecte. A fost total greşit când s-a tot spus că le-am continuat. Nu am continuat, le-am început, am continuat proiectul piaţa de gros, este un lucru clar, piaţa de gros şi Ovidiu Balea unde eu am început lucrările atâta tot, că ordinul a fost emis în campanie electorală”. Edilul a conchis că „nu cred că este vreun timişorean interesat de aceste lucruri, nici de astfel de afirmaţii indiferent că le face domnul Ciuhandu şi nici altcineva , plus că nu cred că timişorenii ar fi curioși ce replici dau eu, de aceea nici nu le dau”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.