Primarul Robu, o nouă tăiere de paglică. Cui a promis amenzi

Primarul Robu, o nouă tăiere de paglică. Cui a promis amenzi

0
DISTRIBUIȚI

robu la ceas03

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a ieşit din nou în stradă pentru a tăia panglica unui nou obiectiv: Parcul Hunedoara.

Sub ameninţarea ploii, edilul şef a declarat că „spaţiul verde arăta foarte rău înainte. Am aici câteva poze şi puteţi vedea ce s-a strâns de pe el înainte de a începe lucrările. Am considerat că şi acest spaţiu, ca şi altele, trebuie să aibă un cu totul alt tratament, trebuie să aibă o cu totul altă faţă şi, drept urmare, am demarat lucrări de amenajare constând în plantarea unor plante ornamentale şi prin amenjarea unui sistem de irigiare atât prin aspersiune cât şi prin stropire, au fost montate bănci, coşuri de gunoi şi s-au cosmetizat copacii.


În primul rând s-a făcut igienizarea zonei. Pe margini s-a plantat gard viu care arată foare frumos. Cred că cetăţenii se bucură să aibă un loc frumos aici”.

Pe spaţiul care are nu mai puţin de 2.200 de metri pătrați se va amenja şi un loc de joacă special pentru copii, asta după ce o femeie i-a cerut personal primarului acest lucru. Valoarea investiţiei a fost de 100.000 de euro, din care 5.000 au fost donaţi de o companie producătoare de vinuri. Şi totuşi, zona nu a fost total pe placul primarului, care la cerearea presei a comentat şi despre cablurile de utilităţi care nu au fost duse în subteran.

Robu a spus că „tot ceea ce facem de aici înainte în materie de amenajare va duce şi la trecerea cablurilor în subteran, nu putem însă să punem în partică global, în tot oraşul, această mutare a cablurilor în subteran, pentru că nu are cine să finanţeze toate amenajările. Arată groaznic tot căblăraiul acesta. In acest sens vom intra în forţă aspra operatorilor şi vom aplica amezi, însă municipalitatea nu poate să rezolve partea ei, atâta cât este, instantaneu.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.