Primul zbor de la Timișoara al companiei aeriene patronată de Ovidiu Tender....

Primul zbor de la Timișoara al companiei aeriene patronată de Ovidiu Tender. Spre ce noi destinații pot zbura timișorenii, de pe Aeroportul “Traian Vuia”

9
DISTRIBUIȚI

Primul zbor FLY2

Fly România, compania aeriană deținută de timișoreanul Ovidiu Tender, a operat, ieri, primul zbor internațional de pe Aeroportul “Traian Vuia” din Timișoara cu destinația Verona. Zborurile pe ruta Timișoara  – Verona vor fi operate de trei ori pe săptămână, și anume marți, joi și duminică.

Pe lângă această destinație, pasagerii din Timișoara vor putea zbura și spre alte două destinații interne, București și Tulcea, zboruri care vor avea o frecvență zilnică, exceptând ziua de sâmbătă.

Prezent la Timișoara, Ovidiu Tender a precizat, ieri, că prețurile pe care le percepe sunt concurențiale pentru calea ferată sau transportul auto. Acestea pornesc de la 29.90 euro/zbor pe rutele internaționale, iar pentru rutele interne, tarifele sunt unice, respectiv 69,90 euro/zbor pentru București – Timișoara.


În aceste tarife este inclusă o gamă largă de servicii, dintre care transportul unui bagaj de cabină de maxim șapte kg şi a unui de cală de cel mult 20 kg, dar şi servicii de catering la bord.

“Ne străduim să oferim servicii de First Class la prețuri de low-cost. Prețurile sunt concurențiale pentru calea ferată sau transportul auto, nemaivorbind de alte comparații cu alte companii aeriene pentru că nu este cazul. Nu încercăm să furăm traficul nimănui, pasagerii nimănui, încercăm să aducem pasageri noi, să le oferim condiții superioare la prețuri mici”, a afirmat omul de afaceri timișorean Ovidiu Tender.

Reprezentanții companiei aeriene poartă negocieri, în acest moment, cu mai multe aeroporturi pentru a putea deservi noi destinații, atât interne, cât și internaționale cu plecare din Timișoara. De asemenea, din Timișoara vor fi posibile mai multe legături spre destinațiile internaționale Fly Romania. Compania operează zboruri din București sau Tulcea astfel: Bergamo cu două zboruri pe săptămână din Tulcea, Genova cu trei zboruri săptămânale din Bucureşti, Barcelona cu trei curse săptămânale din Bucureşti, Frankfurt, cu trei zboruri săptămânale din Bucureşti şi unul din Tulcea şi Antalya cu o cursă săptămânală din Bucureşti.

Biletele pot fi achiziţionate online de pe site-ul companiei, www.flyromania.com, care este deja funcţional, sau de la agenţiile partenere.

9 COMENTARII

  1. Il faut oser dans la vie.
    Domnul Tender are un sens de afaceri si îndrâsneste ;aici în africa el s-a lansat întro aventurâ care va fi foarte rentabilâ în viitor.
    Oameni de afaceri din tari de est nu trebuie sâ lasâ loc liberi la fosti colonialist in africa.Africa este intro dinamicâ de schimbare si cei care vin mai tîrziu nu vor avea loc.
    i wish best flight for the new company.

  2. domnu/le Tender pot sa pun pariu ca esti …..cum le zice astora care au successuri in afaceri????:)))))…..aaa mi/am adus aminte…esti in SERVICII??? nu spune ca nu. ca imi insulti IQ/ul!!!

  3. Hi Ovi,
    ce ar fi sä prospectezi ruta:
    Friedrichsafen-Timisoara????

    ai bucura cel putin citeva mii de de potentiali clienti(regulat!!)
    numai bine si sänäate.

    dacä iti aduci aminte de excursia la Poiana Märului cänd ne-ai spus:
    „voi nu sänteti normali”…iti vei aduce aminte de mine…..
    :-))

  4. Asteptam aceasta cursa la regim low cost de mult timp , ma bucur enorm ca a fost introdusa de un roman si nu de Wizzair cu care am avut doar experiente neplacute in ultimii ani . Multa Bafta.

  5. Pretul biletului pentru 1 adult + 1infant (copil sub 2 ani care nu ocupa loc) pe ruta bucuresti-timisoarala la Fly este 231 euro, la tarom este 142 euro….deci tarifele ” mici” nu sunt chiar cele mai mici

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.