Proiect inedit al unui muzician timişorean. Ascultă „Românie, Românie”, melodie dedicată zilei...

Proiect inedit al unui muzician timişorean. Ascultă „Românie, Românie”, melodie dedicată zilei de 1 Mai VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

mikef

Muzicianul timişorean Mike F a pregătit o melodie specială dedicată zilei de 1 mai, „Românie, Românie”, în care, conform mărturisirilor proprii, vorbeşte „despre sentimente, emoţii, epoci pierdute, speranţe şi… timpuri noi“.

„Piesa este dedicată zilei de 1 mai. Am schiţat momente care au avut un un anume impact asupra mea ca individ. Am folosit şi sloganul «Timişoara – revoluţie» fiindcă a fost un moment crucial pentru mine, tatăl meu era poliţist şi era pe străzi şi am schimbat multe stări în perioada aceea. Bineînţeles, revoluţia pentru mine înseamnă schimbare“, ne-a declarat timişoreanul care a debutat oficial încă în anul 1999, sub numele de Frătziman, pe o compilaţie de hip-hop.

„Acum nu am cheia la gât dar ştiu parola de mail / ascult «Deşteaptă-te române» remixat în mp3 / Şi ai totul la vânzare dar tu nu deţii nimic / iar acum că eşti om mare eşti din ce în ce mai mic“, spune muzicianul timişorean în melodia editată special pentru ziua de 1 mai.


În ceea ce priveşte apariţia unui nou material discografic, Mike F pregăteşte o surpriză pentru fanii săi. „Consider că înca nu am destulă atenţie pentru a scoate un album. Dar lucrez la un EP cu un producător foarte tare. Deocamdată nu pot spune mai multe“, a adăugat el.

Recent Mike F a lansat o piesă tribut pentru echipa de rugby RCM UVT Timişoara, cu instrumentalul realizat de Doban Lucian şi aranjamentul – Mike F cu Adrian Faur, pe refrenul căreia pot fi auzite vocile rugbyștilor. Mike F a debutat oficial în anul 1999, iar patru ani mai târziu a pus bazele formaţiei M.A.A.T. (Mişcare Anticomercială Atribuită Timişoarei). A renunţat la acest proiect din cauza concepţiilor diferite pe care le avea faţă de ceilalţi colegi, iar în 2005 şi-a lansat primul album solo, “Proteste Prohibite”. Printre melodiile lansate în ultima vreme de el se numără şi “Like a rockstar”, realizată în colaborare cu solistul trupei Persona, Gaben.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.