Proiectul pentru care aleşii judeţeni s-au luat la harţă în plen. Pe...

Proiectul pentru care aleşii judeţeni s-au luat la harţă în plen. Pe cine a făcut Titu Bojin „penibil”

2
DISTRIBUIȚI

titu bojin nervos 11

Ceartă „la cuţite” în plenul Consiliului Judeţean Timiş. Pe ordinea de zi a şedinţei s-a aflat un proiect care cerea aprobarea indicatorilor tehnico- economici ai lucrărilor de întreţinere pentru unele drumuri judeţene.

Consilierul PDL Marius Martinescu a sărit ca ars, spunând că documentaţiile erau la un curs euro din 6 iunie 2012, iar diferenţa prin calcul este una de 20.000 de euro. „Ce poate fi mai evident că e o greşeală.


Introducem un plus într-o lucrare care urmează să fie scoasă la licitaţie de 20.000 de euro”, a atenţionat Martinescu.

Președintele CJT, Titu Bojin, a răspuns că „nici Mugur Isărescu la Banca Naţionlă nu poate şti care va fi cursul. Modul dumneavoastră personal de a monta colegii e celebru, de când vă cunosc nu sunteţi pus decât pe distrugeri”. PP-DD-istul Petru Juravle a cerut ca documentaţiile să fie aprobate doar în lei, ca să nu mai existe probleme, însă a fost avertizat că legea nu permite acest lucru. Bojin a precizat că semnarea implică doar aprobarea indicatorilor, urmând ca lucrările să fie scoase la licitaţie pe un curs euro la zi, însă nici acest lucru nu l-am convins pe Martinescu, care a propus ca proiectul să nu fie votat.

Spectacolul a continuat circa 20 de minute, timp în care Bojin a explicat acelaşi lucru, iar pedelistul a avut aceleaşi acuzaţii. Proiectul a fost votat fără amendamente, iar concluziile au fost trase de Bojin, care în faţa camerelor l-a catalogat pe Martinescu ca fiind „penibil”.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.