Promotorul companiei Continental în Timișoara, Gheorghe Ciuhandu: „Eu nu sunt sclavul nemților”....

Promotorul companiei Continental în Timișoara, Gheorghe Ciuhandu: „Eu nu sunt sclavul nemților”. Ce spune despre poluarea de la firma de anvelope

1
DISTRIBUIȚI

CIUHANDU LA PRESSALERT LIVE01.JPG01_resize

Fostul primar al Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu, a explicat la PRESSALERT LIVE de ce a susţinut venirea companiei Continental în Timişoara. Subiectul mirosului de cauciuc a devenit unul la ordinea zilei în oraș, stârnind şi proteste de stradă, după ce primarul Nicolae Robu a spus să nu poate face nimic, pentru că producătorii de anvelope nu încalcă normele cu privire la poluare. Ciuhandu vede investiţia cu ochi buni şi declară că „eu am susţinut venirea Continentalului aici pe considerentele care vi le-am spus, pentru că era prima mare firmă, şi când a venit aici a atras un lanţ mare de investitori germani.


Eu nu sunt sclavul nemților”.

Ciuhandu a mai spus şi că „ăsta era semnalul în urma căruia astăzi Timişoara are un cluster în domeniul automotive”. Legat de Continental, fostul edil a detaliat că „în 1998, când au venit aici, fuseseră în Ungaria, Lituania, şi în România veniseră să testeze numai. Am avut şansa că între cei care au venit aici a fost un român care lucra la Hanovra. Am reuşit să îi atragem aici în contextul în care Ungaria avea o legislaţie mult mai fermă şi în Lituania li s-a spus să vină că primesc toate autorizaţiile. Singurul lucru, în Lituania nu aveau garanţia asupra proprietăţii”.

Pentru a vizualiza aceasta transmisiune aveti nevoie un browser cu suport JavaScript activ

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.