Supereroi, pentru copiii-adulți ai Timișoarei. O expoziție INEDITĂ de benzi desenate și...

Supereroi, pentru copiii-adulți ai Timișoarei. O expoziție INEDITĂ de benzi desenate și artă lowbrow, de 1 Iunie

0
DISTRIBUIȚI

afis_micul dejun al supereroilor

Livia Coloji, Răzvan Cornici şi Ana Kun, artiştii de la Balamuc / loc de joacă ş-altele, pregătesc în luna iunie o serie de evenimente supereroice cu participarea unor invitaţi de seamă.

Duminică, 1 iunie, de dimineaţă, de la ora 11.00, Balamuc / loc de joacă ş-altele va fi deschis pentru ”Micul Dejun al Supereroilor”, o expoziţie de grup cu numeroase lucrări de pictură, grafică, sculptură, colaj volumetric, artă digitală, asamblaj şi literatură de la peste 30 de artişti români. ”Sunt lucrări din zona artei lowbrow şi a benzilor desenate, însă nu se adresează copiilor, fiind o propunere îndrăzneaţă şi amuzantă pentru publicul adult interesat de cultura pop”, au anunțat organizatorii.


După deschiderea oficială a expoziţiei, ea va rămâne pe simeze până în data de 29 iunie, în Piaţa Libertăţii, pe strada 9 Mai, nr. 1, ap. 6, unde va putea fi vizitată prin programare telefonică la 0740.096.613.

atelier_Balamuc2
Până la jumătatea lunii iunie, vă veţi putea întâlni în aer liber cu artiştii de la Balamuc / loc de joacă ş-altele, pentru că vor fi prezenţi în Parcul Botanic din Timişoara cu două ateliere deschise publicului, supereroice şi de această dată.

În cadrul festivalului AccesArt 7, organizat de Fundaţia Rubin, în 7 şi 8 iunie, între orele 14 şi 19, artiştii vă invită la un Atelier de Supereroi, în cadrul căruia, oricine va putea să-şi creeze propriul personaj, folosind tehnici de decupare, lipire şi pictare cu ajutorul unor şabloane şi sub îndrumarea artiştilor.

Cu ocazia Festivalului Artelor, organizat de Primăria Municipiului Timişoara, în perioada 9-12 iunie, în intervalul orar 14-19, Livia Coloji, Răzvan Cornici şi Ana Kun construiesc, tot în spaţiul Parcului Botanic, un tablou volumetric cu supereroi, numit Peisaj cu supereroi, realizat din carton decupat, pictat şi montat cu participarea trecătorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.