„Publicul timişorean e nebun, entuziast şi rock’n roll“, spune Daniel Ignat, solistul...

„Publicul timişorean e nebun, entuziast şi rock’n roll“, spune Daniel Ignat, solistul trupei tribut AC/DC a României. Când va avea loc concertul The R.O.C.K.

0
DISTRIBUIȚI

rock

Rockerii amatori de sound-uri AC/DC vor avea parte de un concert extraordinar alături de formaţia bucureşteană”The Rise Of the City King”  (sau pe scurt The R.O.C.K), recitalul fiind unul în care membrii trupei vor interpreta cover-uri din visteria celebrei formaţii australiene. „Am mai cântat de vreo două ori din câte îmi amintesc eu în Timişoara, dar mai demult. Publicul timişorean e atât de efervescent cât trebuie pentru un concert cu piese AC/DC. E un public nebun, entuziast şi rock’n roll. Ne-am simţit foarte bine la Timişoara, unul dintre oraşele mele preferate, unde pot mânca Pleşkaviţa sau nu ştiu cum se numeşte chestia aia de care nu te mai saturi“, ne-a declarat solistul trupei Daniel Ignat. „Înfiinţat în 2011, proiectul aduce în scenă explozia şi dinamismul spectacolelor legendarei trupe australiene. Cu un solist vocal de excepţie care se apropie foarte mult de Brian Johnson, un chitarist solo din Moscova (la fel de “nebun” şi energic ca Angus Young) şi instrumentisti cu experienţă la bass, chitară ritmică şi tobe, trupa reuşeşte de fiecare dată să surprindă publicul.“

În data de 31 mai formaţia va susţine un concert extraordinar la Bucureşti, la Arenele Romane, în care alături de ei va cânta şi primul solist al formaţiei AC/DC, Dave Evans.


„Cu Dave Evans e o poveste care ţine de o idee mai veche de a mea şi materializată de managerul nostru, Cristina Carabet, care a intrat în legătură cu el şi a bătut palma pentru concertul din 31 mai, care va avea loc la Bucureşti“, spune Daniel Ignat.  În ceea ce priveşte noutăţile pe care le propun melomanilor timişoreni, acesta ne-a dezvăluit faptul că evenimentul face parte din turneul de celebrare a 40 de ani de existenţă a australienilor. „Noutatea pentru timişoreni este toboşarul german Mirko Grusa pe care îl prezentăm prima dată publicului timişorean dar şi piesele AC/DC pe care le cântăm.

De asemenea, concertul face parte din turneul de celebrare a 40 de ani de existenţă AC/DC, aşa că aşteptăm toţi iubitorii genului să se bucure alături de noi de rock’n roll la intensitate maximă. Membrii trupei noastre sunt Nik Baydin la chitară solo (un rus nebun după chitara şi stilul Angus Young care te loveşte cu atitudinea şi energia lui), Mirko Grusa la tobe (originar din Mexic, crescut în Koln, Germania şi românizat de vreo 8 ani), Adrian Popescu la chitară ritmică (un tip de un calm ieşit din comun care seamănă foarte mult cu Malcom Young), Mircea Preda la Bas (un basist ceas, care împreună cu Mirko asigură o secţie ritmică de invidiat). Eu (n.n. – Daniel Ignat) sunt nebunul care a avut un vis. Să păstreze viu în memoria tuturor spiritul AC/DC şi să transmită live toată energia legendarilor AC/DC către publicul din România şi nu numai. Pe scurt: tocmai îmi trăiesc visul alături de colegii mei de trupă“, ne-a declarat vocea trupei. Concertul „The R.O.C.K. – AC/DC | Dynacord tour“  va avea loc în 23 mai de la ora 21 La Căpiţe, iar biletele de intrare costă zece lei.
Foto: Cursuri Photocover

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.