Renovarea Vicariatului Sârbesc, finalizată. Ce „soluţie” a găsit primarul Robu pentru sediul...

Renovarea Vicariatului Sârbesc, finalizată. Ce „soluţie” a găsit primarul Robu pentru sediul PNL Timiş

0
DISTRIBUIȚI

vicariatul sarbesc piata unirii

Renovarea Vicariatului Ortodox Sârb a fost finalizată cu succes după mai bine de trei ani de zile de lucrări. Clădirea situată în vecinătatea sediului PNL Timiş a fost inaugurată astăzi de edilul şef Nicolae Robu.

Acesta a declarat că „avem cu toţii bucuria să vedem această minunată clădire fără schele şi cu un aspect excepţional, care într-adevăr i se potriveste şi i se cuvine. Lucrările au durat foarte mult, au fost şi de migală, au fost şi diverse poticneli de parcurs, dar important este că s-a ajuns la acest final fericit.


Suma alocată a fost de 620.000 lei, din care 175.000 contributia beneficiarului, a Vicariatului Ortodox Sârb”.

Legat de intervenţii, vicarul Marinco Markov a explicat că “a fost nevoie şi de consolidare, la turnuri mai ales, pentru că este o clădire arhitectural vorbind destul de complicată, cu multe elemente şi decoraţiuni deosebite şi unice. Lucrarea a început în septembrie 2011. Este finalizată faţada actuală. Noi am pornit lucrările şi la cea de vest, din fondurile noastre, şi sperăm să facem şi partea de nord. Am vrea să finalizăm toată clădirea şi să lăsăm oraşului acest complex, care am vrea să arate aşa cum trebuie”.

Despre sediul PNL Timiş care arată nu tocmai pe gustul edilului şef Nicolae Robu, mai marele urbei de pe Bega a găsit putere să facă o glumă. „Vom modifica şi noi clădirea în Photoshop”, a spus primarul, râzând, la auzul veştii că pozele de la eveniment au în fundal clădirea PNL pe post de element de contrast.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.