Rezultatele alegerilor locale parțiale din Timiș. Săcălazul are un nou consiliu local,...

Rezultatele alegerilor locale parțiale din Timiș. Săcălazul are un nou consiliu local, Criciova – un nou primar

1
DISTRIBUIȚI

vot generic

Comuna timișeană Criciova are, în sfârșit, primar ales. Cristian Cătană, care a fost interimar până acum, după ce fostul edil, Petru Rosoca, preot de meserie, a demisionat în toamna anului trecut, invocând motive personale.


Cătană a câștigat alegerile de duminică, cu aproape jumătate din voturile valabil exprimate, în fața candidatului PSD, fostul primar Ioan Viorel Petrovici.

Și la Săcălaz au fost alegeri, pentru Consiliul Local. Aici PDL a câștigat și cinci consilieri, adică cel mai mare număr de aleși. Din cei 6.767 alegători înscrişi pe listele electorale au fost prezenţi la vot 3.005 oameni. În urma numărătorii voturilor, în noul consiliu local al comunei Săcălaz PDL va avea cinci mandate, PSD patru, PNL trei, UNPR două, iar lista consilierilor va fi completată de Nicu Viorel, candidat independent.

1 COMENTARIU

  1. Corect ar suna :Cristian Cătană a câștigat alegerile de duminică, cu aproape jumătate din voturile valabil exprimate, în fața candidatului PSD, fostul primar si INFRACTOR Ioan Viorel Petrovici …
    cE TUPEU A AVUT JEGOSUL SA SE INSCRIE !!!
    a STAT PE BARA SI ACUM A VRUT SA -SI SCOATA PIERDERILE !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.