Robu acuză conducerea Poliției Timiș că se află la mâna PSD-ului. Ce...

Robu acuză conducerea Poliției Timiș că se află la mâna PSD-ului. Ce l-a scos din sărite pe edilul Timișoarei

5
DISTRIBUIȚI

robu nervosjpgFostul ministru al Transporturilor, Ramona Mănescu, a fost prezentă astăzi la Timişoara. Aflată în campanie electorală pentru alegerile europarlamentare, Mănescu a promis că va susţine proiectele Timişoarei şi candidatura la titlul de Capitală Culturală Europeană în Parlamentul European.

Personajul principal al conferinţei a fost, însă, șeful PNL Timiş Nicolae Robu care s-a plâns că „de ceva vreme încoace PSD s-a întârit prin mijloacele specifice prin organele de partid-stat. Nu vor fi puţine locurile în care PSD ar putea câştiga. Este foarte important ceea ce spune colegul Cristian Buşoi, să nu se irosească voturi pe candidaţii care nu au şanse.


Noi am fost prin colegii, nu am vrut să rămânem numai pe blocuri unde îl vedem pe Ponta de vreo 20 de metri înălțime cu mesaje care nu cred că sunt chiar potrivite pentru nişte alegeri europarlamentare.”

După ce a avertizat că este o catastrofă ca PSD să îşi extindă puterea, ajungând şi peste instituţia prezidenţială, Robu a spus că economia ţării ar fi destabilizată. Primarul nu s-a sfiit să facă declaraţii belicoase nici la adresa PSD Timiş, dar şi a şefilor poliţiei. „Au apărut acele afişe ilegale <<USL trăieşte, USL continuă>>. Vizavi de IPJ Timiş era, până acum două zile, un mash mare pe care şefii de la poliţie s-au prefăcut că nu îl văd, tremurând de teama PSD. Am făcut sesizări către Poliţia Judeţană să se dea amenzi către cei care încalcă legea. Nu pot să dea amenzi. Acesta e un stat de drept, aşa ceva vrem să se întâmple în ţara noastră. Unde se va ajunge?”. Întrebat dacă nu se teme că acuzaţiile sunt nepotrivite. „Situaţia este gravă, nu afirmaţia. Afirmaţia mea nu face decât să constate o realitate. Dacă poate conducerea IPJ Timiş să demostreze că nu abia alaltăieri, la dispoziţia mea a fost dat jos mash-ul de lângă poliţia judeţeană, afirmația mea ar putea să îşi piardă din credibilitate”.

5 COMENTARII

  1. Are dreptate Robu! Mizerabilii de la PSD ar face orice ca sa castige niste alegeri pentru ca apoi sa ne suga sangele. Eu propun sa iesim la vot si sa votam contra PSD si sa-i lasam totusi sa ne suga…dar nu sangele.

  2. Vai, dar ce afirmatie de-a dreptul nerusinata!… Cum puteti afirma ca sefii politiei se afla la mana PSD-ului?
    Cand seful politiei economice si cu sefii de birouri si pacaliciul de sef al politiei rutiere stau in pozitie de drepti in fata lui TITU BOJIN? La catedrala inspectorul sef al politiei judetene sta la strana cu TITU BOJIN.
    Vai domnu primar nu mai faceti astfel de afirmatii nelalocul lor!
    Cand politia economica a facut perchezitie la firmele controlate de TITU BOJIN, cine dadea raportul lui TITU BOJIN: colonelu Avram si colonel pacalici CRACIUNESCU.
    Deci domnu primar, va rog frumos, melitia e melitie, politichia e politichie, nu mai faceti afirmatii daca nu cunoasteti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.