Sabotage Festival promovează arta urbană. Vezi cum poţi câştiga bilete la eveniment

Sabotage Festival promovează arta urbană. Vezi cum poţi câştiga bilete la eveniment

1
DISTRIBUIȚI

Skan [1024x768]

Pentru ediţia din acest an a festivalului Sabotage, organizatorii au pregătit câteva surprize, una dintre ele fiind faptul că evenimentul promovează arta urbană prin câteva proiecte street art.

Primul proiect de street art s-a desfăşurat zilele trecute, la viaductul de pe strada Gheorghe Lazăr (lângă Fructus Plaza) unde doi artişti italieni au realizat compoziţii de înaltă calitate. Ricro, de 28 de ani locuieşte în Milano, iar Skan, în vârstă de 25 de ani, a studiat în Milano dar locuieşte şi lucrează în Sardinia. Băieţii  fac parte din crew-ul „L’ME” care vine de la L’ ALTRO ME, adică „celălalt eu”, şi lucrează de mai bine de  zece ani împreună.

Organizatorii celei de-a doua ediţii a manifestării


Vezi cum poţi câştiga o invitaţie VIDEO" href="http://www.pressalert.ro/2014/05/pressalert-ro-te-trimite-la-festivalul-sabotage-vezi-cum-poti-castiga-o-invitatie-video/" target="_blank">Sabotage Festival
aduc la Timişoara, în data de 6 iunie, la Liceul Silvic, de la ora 18.00, artişti consacraţi pe plan internațional, dar și muzicieni locali, afişul evenimentului fiind alcătuit din Friction, Xilent, Brookes Brothers, Culprate, Maksim, Mighty Boogie şi Outbreak. Biletele se găsesc în avans la Cuib D’arte, Aethernative, Uman shop şi Scârţ Loc Lejer (35 lei) şi în reţeaua www.bilete.ro, (45 lei), la faţa locului acestea urmând să coste 50 lei.

Organizatorii evenimentului le oferă cititorilor PRESSALERT.ro cinci invitaţii duble (valabile pentru două persoane) la acest eveniment. Cei interesaţi pot participa la un concurs extraordinar pe www.pressalert.ro, înscriindu-se până în data de 4 iunie 2014 la ora 12.00, la newsletter-ul nostru. Tragerea la sorţi va avea loc în după-amiaza zilei de 4 iunie, iar câştigătorii vor fi anunţaţi pe site.

Ricardo [1024x768]

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.