Se pregătește prima tură ciclistă bănățeană din acest an. Vezi care este...

Se pregătește prima tură ciclistă bănățeană din acest an. Vezi care este traseul

1
DISTRIBUIȚI

 

biciclete-verde-4-4-640x426

Timișorenii de toate vârstele, iubitori ai mersului pe două roți, sunt invitați să participe, de Ziua Copilului, la prima plimbare în natură organizată de “Verde pentru Biciclete” în acest an. Punctul de întâlnire pentru plecarea în tura ciclistă bănățeană este, ca de obicei, Parcarea Timco de pe strada Circumvalațiunii, la ora 15.00.

Amatorii mersului pe două roți sunt invitați să parcurgă un traseu de aproximativ 14 kilometri, și anume: Str. Circumvalaţiunii –Calea Aradului – Centura Timişoara – Str. Constructorilor – Pădurea Verde – baraj Dumbrăvița – Traseul Roşu de la Pădurea Verde – Muzeul Satului – Timişoara. Durata de parcurgere a traseului este de aproximativ trei ore, în timpul turei, se vor face popasuri de regrupare precum şi de realimentare cu apă şi mâncare, după caz.

Participanții sunt rugați să vină îndeosebi cu bicicletă de tip mountain-bike, echipată corespunzător și se recomandă purtarea căștii de protecție și/sau a vestei reflectorizante.


Înainte de plecarea în tură, cei care nu au deja număr de biciclist, vor putea primi unul de la voluntarii “Verde pentru Biciclete”.

Această tură bănățeană este prima dintr-o serie de șase care vor avea loc în acest an. Această tură poate fi considerată o tură de încălzire, dată fiind lungimea redusă a traseului. Turele cicliste bănățene au devenit deja ture tradiționale în cadrul campaniei “Verde pentru Biciclete”, primele ture de acest gen având loc în 2009. “Scopul nostru este de încuraja mișcarea în aer liber, de a face cunoscute împrejurimile verzi ale Timişoarei şi de a petrece timp de calitate, bucurându-ne de natură şi de o plimbare pe bicicletă”, transmit voluntarii “Verde pentru Biciclete”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.