Şi zici că nu se întâmplă nimic în Timişoara…

Şi zici că nu se întâmplă nimic în Timişoara…

2
DISTRIBUIȚI

zoltanvarga 22

În doar două zile, la Timişoara s-au lansat nu mai puţin de trei materiale discografice. În plus, două dintre aceste discuri reprezintă albume de debut.

E vorba de prima trupă de surf rock din ţara noastră, Grave For Sale, care a lansat EP-ul de debut „New Moon”. Alţi timişoreni aflaţi la debut, Exit Oz au lansat exact în aceeaşi zi şi la aceeaşi oră, dar în alt loc, albumul de debut, intitulat „Împământenit”. Ieri seară, Daniel Dorobanţu a lansat un nou disc „Prin făr’ de loc în făr’ de vreme“.


Dacă mai punem la socoteală şi faptul că pe parcursul acestui an JazzyBIT şi Sebastian Spabache Trio au lansat şi ei albume, e clar că ceva se întâmplă în Timişoara. Există o emulaţie în rândul muzicienilor din urbe. Tot mai mulţi intră în diverse proiecte, iar cântările care se desfăşoară în Timişoara sunt tot mai multe. Dacă mai punem la socoteală şi petrecerile din urbe, apăi atunci chiar avem cu ce să ne fălim.

Cu toată efervescenţa asta de evenimente, mulţi susţin că în Timişoara nu se întâmplă nimic. Fiindcă e tot mai la modă să fii ciufut. Să te plângi. Că nu vine Rolling Stones la Timişoara, că muzica din cluburi e proastă, că lumea nu e educată. Şi lista poate continua la nesfârşit. Desigur, nu toate lucrurile sunt roz în lumea muzicală locală. Există fel şi fel de chichiţe, dar nicăieri nu e perfect. Drept urmare, tuturor celor care sunt cârcotaşi de meserie le sugerez să se mute vreun an într-un orăşel de lângă municipiul în care nu se întâmplă nimic. Şi după aceea, mai vorbim.

2 COMENTARII

  1. Eu unul nu sint circotas de meserie, asa ca ii laud lui Zoli spiritul de obervatie si viziunea asupra partii pline a paharului, fara a impartasi entuziasmul cu el. Bineinteles ca e bine ca se intimpla ceva in Timisoara, era si cazul!

  2. s-a intamplat tot timpul cate ceva interesant, cine nu a vazut asta e limitat.
    in privinta calitatii evenimentelor vs succes la public stam inca anapoda, dar ceva sperante poate ca mai sunt…evenimentele enumerate sunt de succes redus, in timp ce masa haleste petreceri de brand cu muzica pop in parcarea mall-ului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.