Sorin Grindeanu, la PRESSALERT LIVE: “Dacă voi fi cel mai bine clasat...

Sorin Grindeanu, la PRESSALERT LIVE: “Dacă voi fi cel mai bine clasat pesedist în cursa pentru Primăria Timișoara, voi candida” VIDEO

4
DISTRIBUIȚI

grindeanu pressalert live 2

Deputatul PSD Sorin Grindeanu a fost invitatul din această seară al emisiunii PRESSALERT LIVE. Pentru început, acesta a vorbit despre conflictul cu primarul Nicolae Robu și a criticat campania “opulentă” pe care o duce PNL Timiș. În acest sens, pesediștii se gândesc chiar să depună o sesizare. “E plină Timișoara de afișe cu PNL-ul și să nu credeți că sunt ieftine toate aceste lucruri. Mai nou au apărut panouri prin oraș în care Nicolae Robu își cere scuze pentru cum se desfășoară traficul în oraș, și asta e o campanie mascată”, a precizat Sorin Grindeanu.

Pesedistul nu a ratat ocazia de a-i critica și pe consilierii locali PSD, care nu au spus un cuvânt atunci când în plen s-a discutat despre construcția noului corp de clădire al Spitalului de Copii “Louis Țurcanu”. Deputatul a recunoscut că are foarte multe nemulțumiri cu privire la unii consilieri locali, pe care i-a avertizat că sunt evaluați, dar PSD Timiș nu se gândește să le retragă sprijinul politic pentru că “orice om politic va fi sancționat o dată la patru ani”.

De asemenea, Sorin Grindeanu a ținut să-i reamintească lui Nicolae Robu faptul că nu ar fi ajuns primar al Timișoarei, dacă nu era candidat USL și a spus că știe din diverse surse că edilul ar încerca să creeze o altă majoritate în consiliul local.. Cât despre întâlnirea de ieri a edilului șef cu președintele Traian Băsescu, pesedistul a adăugat că “PNL vrea să se delimiteze de PSD, ceea ce cred că este o mare greșeală, este un calcul politic pe care nu-l înțeleg, care va fi sancționat de către cetățeni”.


Deputatul PSD a mai precizat că îi acuză direct pe peneliști “că ne-au trădat. Cine a trecut dintr-o parte a frontului într-alta? Cine e trădătorul? O să încercăm să îi explicăm domnului Robu, chiar dacă îi place lucrul ăsta, că nu poate face numai ce-i place. O să încercăm să îi explicăm că noi, ca USL, am câștigat alegerile. Eu am surse foarte sigure că Nicolae Robu încearcă să formeze o altă majoritate în consiliu local. Eu nu cred că putem să dăm la o parte ce au ales cetățenii în 2012. Să nu credeți că nu vom încerca noi să facem majoritatea, deși nu ne dorim acest lucru. Noi ne dorim ca USL și tot ce înseamnă USL să meargă mai departe. Ceea ce face PNL este trădare”.

În ceea ce privește noul corp de clădire al Spitalului de Copii “Louis Țurcanu”, Sorin Grindeanu a explicat că se va lupta, din nou, la București pentru ca la următoarea rectificare de buget Timișoara să primească cei cinci milioane de lei. Chiar dacă termenul limită de finalizare al lucrărilor este 11 mai 2016, adică exact în plină campanie electorală pentru alegerile locale, pesedistul a spus că puțin îl interesează, “poate să fie inaugurată clădirea exact cu o zi înainte de alegeri, eu voi face tot ce pot ca banii de la Guvern să fie alocați”.

Întrebat dacă va candida la alegerile pentru funcția de primar al Timișoarei, Sorin Grindeanu nu a dorit să spună dacă va candida sau nu. “Până în 2016 mai sunt doi ani, vor mai trece două alegeri. PSD Timiș va scoate în față candidatul care va sta cel mai bine în sondaje. Dacă voi fi cel mai bine clasat pesedist în cursa pentru Primăria Timișoara, voi candida. E posibil să candideze și Florin Bîrsășteanu, mai sunt doi ani, perioadă în care oamenii din PSD pot să arate că au câștigat încrederea timișorenilor”.

Foto: Adrian Pîclișan

Pentru a vizualiza aceasta transmisiune aveti nevoie un browser cu suport JavaScript activ

4 COMENTARII

  1. Penibili ca de obicei. Si „jurnalistul” si Grindeanu. Ala chioru ii ridica mingi la fileu si „politicianul” raspundea cu asa este. Hai sa va zic un „secret”: In Timisoara nu va castiga niciodata PSD-ul la Primarie fiindca timisorenii nu sunt tampiti asa cum credeti voi.

  2. Tot mai penibil limbricul asta de grindeanu!Baaaa, intai si intai nu mai fa uz de functia pe care o ai si nu iti mai numi rudele in functii la stat,nenirocitule!

  3. Domnule jurnalist, nerespectand un presedinte al orcarui statului e precum a nu respecta oamenii care l-au pus in functie pe acel presedinte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.