Sorin Grindeanu la PRESSALERT LIVE: „E un coleg, un prieten politic și...

Sorin Grindeanu la PRESSALERT LIVE: „E un coleg, un prieten politic și un prieten dincolo de politică”. Ce știe pesedistul despre interceptările SRI VIDEO

3
DISTRIBUIȚI

sorin grindeanu11_resize

Șeful pesediștilor timișoreni activează în cadrul comisiei de control a SRI și a făcut dezvăluiri, la PRESSALERT LIVE, în ceea ce privește modul în care anumiți politicieni încearcă să fenteze opinia publică, atunci când este în interesul lor să se prezinte drept victime ale serviciului de informații. A dat chiar și un exemplu, pe senatorul Sorin Roșca Stănescu. „Noi verificăm modul în care lucrează SRI în relația cu cetățenii. Noi nu verificăm cazul unui politician arestat, doar dacă există plângeri că s-au făcut abuzuri de către SRI. La un moment dat, Sorin Roșca Stănescu susținea că este urmărit și l-am chemat la comisie, dar nu a venit niciodată și ne-am dat seama că vroia doar să fabrice o bombă de presă. Până acum nu au fost cazuri prin care să se dovedească că SRI nu a respectat legea”, a explicat deputatul timișorean.

Întrebat ce relevanță au pentru el interceptările n care apărea și colegul său de partid, Gheorghe Ciobanu, privind contrabanda cu țigări în vestul țării, pesedistul a insistat că nu are cunoștință ca acesta să fi avut vreun amestec concret în dosar.


„Există diverse tipuri de mandate de ascultare, iar SRI este singura autoritate care are dreptul să facă astfel de interceptări. Deocamdată, domnul Gheorghe Ciobanu nu am văzut să fie acuzat. E un coleg, un prieten politic și un prieten dincolo de politică. Este un foarte bun organizator, este un om care câștigă alegerile pe acel colegiu, eu nu am cunoștințe să aibă vreun dosar penal deschis și nu vreau să fiu avocatul lui Ghiță Ciobanu”, a spus Grindeanu la PRESSALERT LIVE.

Social-democratul a vorbit și despre relația sa cu premierul Victor Ponta, care a avut un rol foarte important în ascensiunea sa politică și a spus că, în cazul în care amicul său ar ajunge președinte, l-ar urma pentru o funcție la Palatul Cotroceni. „Orice urmare a lui Victor Ponta la Cotroceni nu e dictată de prietenie. Nu pui prieteni în diverse funcții, ci oameni care crezi că, pe diverse paliere, pot aduce un plus de valoare. Victor Ponta are obligația să facă acest schimb de generații în România”, a concluzionat Grindeanu, care a recunoscut și faptul că prezența sa în cadrul comisiei de control a SRI se datorează tot lui Ponta.

 

 

Pentru a vizualiza aceasta transmisiune aveti nevoie un browser cu suport JavaScript activ

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.