Tandemul Antonescu – Iohannis îndeamnă timișenii să meargă la vot în 25...

Tandemul Antonescu – Iohannis îndeamnă timișenii să meargă la vot în 25 mai (P)

0
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu, Crin Antonescu, Cristian Busoi 02

Liderii Partidului Național Liberal, Crin Antonescu și Klaus Iohannis, prezenți în aceste zile la Timișoara, i-au îndemnat pe timișoreni și timișeni să participe la votul de duminică, 25 mai pentru alegerile la Parlamentul European și pentru alegerile din Colegiul 3 Timișoara. Alegerile din 25 mai trebuie să reprezinte nu doar voturi pentru europarlamentari, dar și un semnal clar că românii nu au abandonat lupta, că țara nu este lăsată să se transforme într-o uriașă moșie a baronilor.

„Fac un apel către toți timișenii să se prezinte la vot în 25 mai. Nu sancționează pe nimeni stând acasă, dimpotrivă, favorizează politicienii, partidele, grupările politice actuale. Singura soluție pentru schimbare este prezența la vot și asta face diferența dintre candidații care se înfățișează. Apelul meu are, în primul rând, drept țintă susținerea listei Partidului Național Liberal, a candidatului susținut de această regiune, Cristian Bușoi, a candidatului Viorel Coifan, pentru alegerile parțiale la Parlamentul României.


Indiferent care este opțiunea politică a timișenilor, apelul este este să participe în număr cât mai mare la aceste alegeri europarlamentare din 25 mai”, a spus președintele PNL, Crin Antonescu.

Klaus Iohannis, prim-vicepreședinte al Partidului Național Liberal, și viitorul premier al României, a subliniat importanța votului. “Este important ca lumea să meargă la vot. În România, după cum știm cu toții, toată lumea se pricepe la învățământ, la agricultură și la politică și dezbatem toate temele, dar în realitate rolul omului de rând în politică este acela de a merge să dea votul. Acesta este rolul activ al unui cetățean în politică. Eu le recomand tuturor să meargă să voteze intenționat, fără anulare și să fie conștienți că acest vot definește prezența noastră în următorii 5 ani în mai multe medii europene, nu numai în Parlamentul European. Sunt multe comisii de lucru unde România trebuie să fie cât se poate de bine reprezentată; departe de ceea ce au vehiculat unii, că sunt alegeri de rangul doi, trei și că nu e important. Aceste alegeri din 25 mai sunt extrem de importante pentru România”, a precizat Iohannis, în cadrul unei conferințe de presă de la Timișoara.

Iohannis și-a exprimat încrederea că românii vor face cea mai bună alegere votând lista de candidați a PNL și, implicit, pe candidatul Regiunii Vest, Cristian Bușoi. “Am toată încrederea în colegul meu, Cristian Bușoi. Eu m-am implicat foarte mult în această campanie, pentru că eu cred foarte mult în echipa noastră. Cel puțin teoretic puteam să stau mai mult în zona Sibiului și să fac campanie, dar am considerat că este bine să arătăm și prin prezența noastră că noi credem în echipa PNL, că nu este o poveste pe care vrem să o vindem electoral  și vrem chiar să convingem oamenii”, a spus Iohannis. “Toți cei care nu doresc ca PSD să conducă România după noiembrie, le transmit să susțină candidatul PNL la funcția de președinte pe domnul Crin Antonescu, urmând ca apoi dl Klaus Iohannis să ocupe în numele PNL, funcția de prim-ministru”, a menționat Cristian Bușoi, candidatul Regiunii Vest pe listele PNL pentru europarlamentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.