Timișoara, tot mai aproape de a intra în Cartea Recordurilor cu cel...

Timișoara, tot mai aproape de a intra în Cartea Recordurilor cu cel mai mare pod din pet-uri din lume. Ce premii pot câștiga elevii care strâng sticle de plastic VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

pod

O echipă de voluntari din cadrul Asociației EcoStuff România muncește de zor la realizarea celui mai mare pod din sticle de plastic  din lume, ce va putea fi traversat peste Bega în mai puțin de o lună.

Totuși, pentru doborârea vechiului record, inițiatorii proiectului vor să realizeze construcția din cel puțin 100.000 de pet-uri. Un număr uriaș de sticle de plastic, motiv pentru care reprezentanții Asociației EcoStuff s-au gândit să-i impulsioneze și pe elevii care învață în școlile din județ să contribuie la colectarea acestora.

Astfel,  prichindeii aflați la școală sau la grădiniță care vor să ducă orașul de pe Bega în Guiness Book cu cea mai mare construcție din sticle de plastic din lume se pot implica în proiectul “PET-uri Pentru Cartea Recordurilor”.

Unitatea de învățământ care va aduna, în perioada 19 – 31 mai, cele mai multe sticle de plastic va câștiga un videoproiector din partea unui sponsor al proiectului “cu.podu”.


“Sunt acceptate pet-uri de toate mărimile și culorile, curate, golite de conținut, cu capac și să nu fie turtite.Toate pet-urile trebuie puse în saci, pe mărimi (0.5L, 1L, 2L etc.), pentru fi mai ușor de numărat în vederea stabilirii câștigătorului”, transmite EcoStuff România.

Toate sticlele de plastic colectate trebuie aduse în Timișoara, pe Bulevardul Vasile Pârvan, vizavi de Universitatea de Vest, la terasa La Căpițe, în orice zi, până cel târziu în data de 31 mai, ora 16.00. Câștigătorul proiectului “PET-uri Pentru Cartea Recordurilor” va fi anunțat în data de 5 iunie, de Ziua Mediului, moment în care va avea loc inaugurarea podului ce va putea fi traversat timp de două săptămâni. Mai multe informații puteți obține dacă scrieți un e-mail pe adresa office@ecostuff.ro sau pe pagina de Facebook a proiectului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.