Timişoreanul Andi Grasu joacă în finala Mondialului de fotbal al artiştilor. Ce...

Timişoreanul Andi Grasu joacă în finala Mondialului de fotbal al artiştilor. Ce SURPRIZĂ muzicală pregătește cântărețul

0
DISTRIBUIȚI

grasu4

Timişoreanul Andi Grasu s-a calificat alături de Naţionala Artiştilor în finala Mondialului Artiştilor la fotbal, meciul urmând să se desfăşoare mâine 1 iunie, la Moscova. România a reuşit cea mai mare performanţă din ultimii 20 de ani, la turneul Art Football, acolo unde se întâlnesc naţionale artiştilor. Echipa noastră, antrenată de fostul jucător Daniel Chiriţă, a reuşit să învingă cu 2-1 Brazilia în semifinale. Din naţionala României fac parte  Aurelian Temişan, Adrian Robu, Adrian Enache, Andrei (Alb Negru), Rareş Varniote (Free Deejays), Valentin Stan, Bogdan Taşcău (Free Deejays), Marian Iurchivici, Kamara (Alb Negru), Lixandru Florin (Trouble Crew), Paul Gheorghe (Trouble Crew), Marian Grama Florin Moise (Dj Moise), Mircea Brânzei (Blue Ice) şi Andi Grasu.

Născut în Lugoj şi stabilit în Timişoara de mai mult timp, Andi a luat contact cu muzica la vârsta de trei ani, când bunica i-a pus un acordeon în braţe şi i-a adus un profesor. După ce a făcut parte o vreme din formaţia Sign, Andi a pus bazele unui cover – band, cu care a avut parte de o serie de recitaluri. În cadrul evenimentului desfăşurat la Moscova, artiştii au ţinut şi concerte, iar recitalul ţării noastre a fost extrem de apreciat.


„Sunt cel mai  nou membru al acestei reprezentative şi e o mare bucurie şi onoare pentru mine că reprezint România la acest Campionat Mondial. Am fost primit cu braţele deschise, atmosfera este grozavă iar acum după ce am învins Brazilia, suntem pregătiţi să luăm cupa în finala cu Israel. Meciul se va desfăşura mâine 1 iunie de la ora 15, ora Rusiei“, ne-a declarat Andi Grasu. În ceea ce priveşte activitatea sa profesională timişoreanul pregăteşte lansarea unui single alături de Marius Moga în viitorul apropiat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.