Timişorenii n-au fost prea darnici la evenimentul caritabil Flori De Mai. Câți...

Timişorenii n-au fost prea darnici la evenimentul caritabil Flori De Mai. Câți bani s-au strâns GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-531329791">

caritabil (15) [1024x768]

Evenimentul caritabil Flori De Mai, desfăşurat aseară la The Note Pub, a avut parte de stand-up comedy cu Cristian Dumitru, recitaluri cu Benson Joel şi J Pierre şi de un after-party alături de DjayDaS@!nt.

Deşi organizatorii manifestării, Asociaţia Fluturele Visător, s-au aşteptat la donaţii mai consistente din partea timişorenilor, la faţa locului s-a reuşit să se strângă doar două sute de euro. „Ne-am aşteptat la o prezenţă mai mare. Am avut promisiuni şi din partea unor oameni politici, care însă nu au onorat cu prezenţa acest eveniment. Chiar şi aşa, a fost un eveniment reuşit, iar banii strânşi – aproximativ două sute de euro – vor fi donaţi Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică pentru Copilul cu Handicap din Timişoara. Am mai organizat două evenimente caritabile în trecut, iar pentru luna iulie pregătim un eveniment mai amplu“, ne-a declarat Ghiţă Petruş, din partea organizatorilor.

Foto: Dan Vian

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.