Traian Băsescu, astăzi, la o ediţie specială PRESSALERT LIVE. Vezi cum îi...

Traian Băsescu, astăzi, la o ediţie specială PRESSALERT LIVE. Vezi cum îi poți adresa o întrebare preşedintelui

7
DISTRIBUIȚI

basescu_2_47255000

Preşedintele României, Traian Băsescu, este invitatul de astăzi al ediţiei speciale PRESSALERT LIVE, care va fi transmisă, ca de obicei, din studioul HDV.


De la ora 16.30, acesta va răspunde întrebărilor legate de temele fierbinţi ale momentului, dar şi despre planurile sale de viitor după încheierea mandatului. Intră pe www.pressalert.ro pentru a urmări emisiunea în direct, iar dacă ai întrebări, le poţi adresa trimițând un mesaj pe https://www.facebook.com/pressalert.

 

7 COMENTARII

  1. Când îşi dă demisia ? ŞTIE foarte bine că a fost suspendat în 2012 cu un număr mai mare de 50% din numărul total al votanţilor.
    Avem nevoie de vreo 100 de Vlad Ţepeş pentru ca lucrurile să meargă bine în România.

    • esti prost sau tampit !? referendumul ala de KKT a fost INVALIDAT ! cere-le banii inapoi celor care te-au mintit,esti usor de dus cu presu’,victima psd-ului; de papagali ca tine au profitat 24 de ani 😉

  2. Cetatene,

    Mai ai putina rabdare si i se va termina mandatul. Toata lumea crede ca un om poate fi vinovat opentru toate neajunsurile din tara aceasta. Ramane sa vedem cata miere va curge dupa ce alt Presedinte isi va prelua mandatul.

  3. Cum se vede de la Cotroceni iritarea tot mai ridicata a locuitorilor din vestul tarii care asista neputincioasa la cheltuirea banului public adunat de judetele din vest pe constructii inutile in Oltenia, Moldova, Baragan? Considera dansul acesta un pericol daca nu imediat atunci potential pentru integritatea statului?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.