Traian Băsescu la PRESSALERT LIVE: „Dacă bătălia se dă în mocirlă, o...

Traian Băsescu la PRESSALERT LIVE: „Dacă bătălia se dă în mocirlă, o dai acolo, dacă vrei să ai șanse” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

07_resize

Întrebat la emisiunea Pressalert LIVE despre limbajul „de cartier” la care au ajuns atacurile dintre politicieni, președintele Traian Băsescu admite că nivelul discuțiilor politice este unul foarte scăzut.

„Declarațiile lui Ponta despre mine și familia mea au dus la un moment dat foarte jos dialogul, și am considerat că trebuie să-i răspund la fel. Și nu pot să pun la pachet și atacurile pe care le fac aliații lui. Fiicele îmi sunt tocate în fiecare seară de aliații lui.


Din experiența de om politic vă pot spune că dacă bătălia se dă în nori, lupți acolo, dacă bătălia e în mocirlă, o dai acolo, dacă vrei să ai șanse. Iar Victor Ponta a dus nivelul discuției cu mine la nivel de mocirlă, acolo mă duc după el, ca om politic. Nu-mi cereți să rămân în nori, acolo unde ar trebui să rămână președintele, pentru că am trăit experiența asta, pe atacurile din vremea lui Sorin Ovidiu Vântu, când Realitatea TV și Antena 3 atacau. După vreo trei luni de atacuri în care nu am răspuns, am văzut că populația credea integral ceea ce spuneau cele două televiziuni. Am ajuns la concluzia că e o greșeală să nu răspunzi imediat ce ești atacat, și la același nivel. Dacă utilizând invectivele și mizeriile pe care le-au utilizat la adresa mea Antonescu și Ponta au câștigat 70%, înseamnă că până atunci eu am greșit că nu am utilizat același mod de a ataca politic”, a spus președintele României la Pressalert LIVE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.