Trupa Kistehén, „cel mai fierbinte produs de export al Ungariei după gulyas“...

Trupa Kistehén, „cel mai fierbinte produs de export al Ungariei după gulyas“ concertează în premieră la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

kistehen

Melomanii timişoreni vor avea parte de un concert extraordinar alături de trupa maghiară Kistehén, care va susţine primul recital în oraşul de pe Bega joi, 15 mai, cu începere de la ora 21.00, la LifePub.

Formaţia Kistehén a luat naştere în anul 2002, iar prima lor melodie a fost folosită în promovarea ediţiei din acel an a celebrului festival Sziget din Budapesta.


În jurul şi în cadrul trupei Kistehén s-au schimbat multe şi mulţi de la momentul înfiinţării, însă ceva a rămas la fel ca în prima zi: fondul artistic, muzical şi liric este dat de Kollár-Klemencz László, iar trupa e definită de un ton original. Formaţia din Budapesta amestecă o multitudine de stiluri, show-urile lor având parte de influenţe ska, rock, pop, underground, gipsy, reggae sau ritmuri africane. De-a lungul anilor, formaţia a susţinut o serie de concerte în întreaga lume, fiind considerată de critici drept „cel mai fierbinte produs de export al Ungariei după gulyas“.

În dceschiderea trupei din Ungaria va cânta formaţia timişoreană „Még 5 Perc”. Trupa a luat naştere la sfârşitul anului 2010 şi abordează un mix de rock, pop şi blues. Biletele pentru acest concert costă 15 lei în avans (până în data de 11 mai) şi 20 de lei la faţa locului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.