Udrea: Nu am văzut incidentul de la Nana. Am pus la dispoziţie...

Udrea: Nu am văzut incidentul de la Nana. Am pus la dispoziţie inclusiv avocat în favoarea femeii

1
DISTRIBUIȚI

Udrea-si-Traian-Basescu

Deputatul PMP Elena Udrea a declarat că ea nu a văzut incidentul din comuna Nana în care a fost agresată o femeie, arătând că nu este adevărată „mizeria” care s-a pornit împotriva sa în legătură cu acest incident şi că a pus la dispoziţie inclusiv avocat în favoarea femeii bruscate, scrie Mediafax. „Categoric condamn orice incident violent care se întâmplă într-o campanie electorală. E inadmisibil ca într-o campanie electorală să se ajungă la violenţă”, a spus Udrea, întrebată în legătură cu incidentul din comuna Nana în care un bărbat a bruscat o femeie în timpul vizitei Elenei Udrea în această comună. Udrea a spus că agresorul nu este membru PMP şi că ea nu are nicio legătură cu incidentul, întrucât a mers singură la manifestarea de la Nana şi „nu umblă nici cu gorile, nici cu bodyguarzi”.

„Nu este adevărată mizeria asta care s-a pornit împotriva mea şi a Mişcării Populare. Ceea ce s-a întâmplat acolo este reglementabil, sper că instituţiile verifică şi sancţionează pe cei vinovaţi.


Reacţiile celor de faţă sunt condamnabile, în sensul că puteau să oprească această violenţă şi nu au făcut-o. Vă asigur că nimeni de la PMP nu se va comporta aşa, dacă domnul respectiv ar fi fost membru PMP ar fi fost dat afară pe loc. Ne-am pus la dizpoziţie, inclusiv cu avocat, în favoarea femeii bruscate, aştept să ne spună Poliţia ce s-a întâmplat, eu nu am văzut”, a afirmat Elena Udrea. Ea a mai spus că nu este corect să se deturneze un incident grav şi să se manipuleze împotriva sa şi a PMP.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Olteniţa au deschis un dosar penal, joi, cu privire la săvârşirea infracţiunilor de loviri şi alte violenţe, precum şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce o femeie de 62 de ani a fost agresată în timpul unei vizite a Elenei Udrea în comuna Nana, în campania electorală a PMP. Partidul Mişcarea Populară preciza într-un comunicat că bărbatul care a agresat-o pe femeie nu este membru PMP şi că formaţiunea condamnă „agresiunea petrecută în comuna Nana împotriva unei doamne inofensive”.

Pe de altă parte, premierul Victor Ponta a apreciat că ceea ce s-a întâmplat la Nana poate fi catalogat drept „crimă organizată”, „pentru că Udrea este sprijinită în acea zonă de o reţea”. Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, răspunzând unei întrebări, că este de părere că incidentul legat de lovirea unei bătrâne în comuna Nana a fost provocat de PSD, partid care „are obiceiul să provoace astfel de incidente şi să spună că le-au provocat alţii”, şeful statului subliniind: „Asta cred eu”.

1 COMENTARIU

  1. udrea la nana dadea laba cu dreapta cu tiganii ,se stergea pe pantalonii cum se vede partidul mafiei cu poseta vrea sa ne minta cu interlopii lor de paza care neau luat terenul pentru basescu mafiotul,mie rusine de aceste gunoie toxice

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.