Un autocar şi două tiruri, implicate într-un accident produs pe Autostrada Vestului....

Un autocar şi două tiruri, implicate într-un accident produs pe Autostrada Vestului. Care au fost urmările

0
DISTRIBUIȚI

gard autostrada

Un autocar în care se aflau 20 de pasageri, care venea din Anglia, şi două tiruri au fost implicate azi noapte într-un accident rutier produs pe tronsonul de autostradă Deva – Orăştie.

„Pe fondul nerespectării distanţei corespunzătoare în mers conducătorul unui autotren a acroşat un alt tir care circula în faţa sa, după care a rupt parapetul de protecţie ce desparte cele două sensuri de mers. O parte din parapet a pătruns pe sensul opus lovind un autocar care circula regulamentar.


Din fericire nu s-au înregistrat victime. O singură persoană a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă pagubele materiale sunt destul de însemnate”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, subcomisarul Bogdan Niţu.

Şoferul autocarului povesteşte că pasagerii au intrat în panică în momentul impactului. „Mergeam spre Sibiu şi la un moment dat am văzut două bucăţi din parapetul despărţitor desprinzându-se. Nu ştiu exact ce s-a întâmplat exact, sunt încă sub impactul şocului. Tirul a intrat pe contrasens. Am încercat să evit pe cât posibil. Am în autocar 19 adulţi şi un copil. Cursa vine din Anglia, dar noi, şoferii, am schimbat la Arad şi ne îndreptam spre Piatra Neamţ. A fost puţină panică în autocar. S-au spart bateriile şi am rămas fără curent electric. Un pasager rănit la nas şi colegul meu are un deget fracturat”, şoferul autocarului, Cătălin Bucătariu.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările în acest caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.