Un elev timișorean, din nou cel mai bun din țară la Informatică....

Un elev timișorean, din nou cel mai bun din țară la Informatică. În ce colțuri ale lumii va reprezenta România

4
DISTRIBUIȚI

andrei heidelbacher

Un tânăr bănățean, care învață la Colegiul Național “C. D. Loga” din Timișoara, este, fără îndoială, unul dintre elevii cu care orașul se poate mândri. Andrei Heidelbacher, acum în clasa a XII-a, a reușit performanța de a se califica, și în acest an, la Olimpiada Internațională de Informatică, fiind primul ales în lotul național pentru a participa la această competiție.

“Andrei Heidelbacher s-a calificat la Olimpiada Internațională de Informatică ce va avea loc în perioada 13 – 20 iulie în Taiwan, la Taipei.


Mai mult, Andrei s-a calificat și la Olimpiada de Informatică a Europei Centrale, ce se va desfășura între 18 – 24 iunie în Germania, la Jena, dar și la concursul Internațional de Informatică «John Atanasoff» din Shumen, Bulgaria, ce va avea loc în noiembrie”, ne-a spus Mariea Ștefan, directorul Colegiului Național “C. D. Loga”.

Pentru că va participa la aceste competiții internaționale, Andrei susține deja examenul de Bacalaureat în sesiunea specială, ce se desfășoară între 17 și 30 mai. Potrivit directoarei școlii, Andrei Heidelbacher încă nu s-a hotărât dacă va alege o universitate din România sau va pleca să studieze în străinătate.

Anul trecut, Andrei Heidelbacher a câștigat medalia de argint la Olimpiada Internațională de Informatică din Australia, dar și cea de aur la Olimpiada de Informatică a Europei Centrale.

4 COMENTARII

  1. Felicitari elevului timisorean! Pacat doar, ca acestia nu au nici o perspectiva in Romania! Ne putem orienta si dupa comentarele aparute: Nici unul pina acum. Pe nimeni nu intereseaza aceasta stire; la cele cu interlopi, politisti batuti, etc., se trezesc cu zecile si-si dau cu parerea.

  2. Felicitari! Din pacate viitorul lui nu va fi in Romania, asta doar in varianta in care nu isi doreste un venit mizerabil si condus de un analfabet! Oricum, suntem mandrii ca demonstrezi ceea ce poate un roman. Cinste tie! Bafta!

  3. felicitari !!!!!!!!!!!! 1000 big like, sper sa se trezeasca si politicienii romani sa dea o sansa tinerilor in Romania altfel toate talentele vor pleca afara asa cum au facut pana acum. Cinste tie Andrei esti o mandrie a romanilor de pretutindeni!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.