Un militar a murit și alți doi au fost răniți în urma...

Un militar a murit și alți doi au fost răniți în urma unui grav accident. Cum s-a produs tragedia UPDATE Un al doilea militar a murit în urma rănilor suferite

0
DISTRIBUIȚI

hunedoara accident deva (35)

Circulația a fost blocată timp de aproape o oră în această seară, pe DN7, după un accident grav în care a fost implicat un autoturism și un TIR.

Un militar a murit şi alţi doi au fost grav răniţi într-un accident produs pe şoseaua de centură a Devei. Maşina în care se aflau cei trei bărbaţi a fost izbită în plin de un tir, iar în urma impactului a fost răsturnată. Vinovat de producerea accidentului este şoferul maşinii care a vrut să întoarcă pe linie continuă şi nu a observat tirul al cărui şofer circula regulamentar.

„Un bărbat în vârstă de 32 de ani, din municipiul Arad, care conducea un autoturism pe DN7, pe banda I de circulaţie, pe direcţia de deplasare Arad spre Deva, a efectuat o manevră neregulamentară de întoarcere peste marcajul longitudinal continuu, moment în care a fost surprins de un autotren condus de un bărbat în vârstă de 24 de ani, din judeţul Braşov, care circula pe aceeaşi direcţie de deplasare, pe banda II de circulaţie.


În urma evenimentului rutier a rezultat decesul unuia dintre pasagerii din autoturism, ce se afla pe locul din dreapta faţă, un bărbat în vârstă de 44 de ani, precum şi rănirea conducătorului auto şi a pasagerului din spate, un bărbat în vârstă de 32 de ani, care au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva pentru acordarea îngrijirilor medicale necesare”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, agentul principal Laura Bradu.

Cei trei bărbaţi erau colegi, militari în civil care se îndreptau spre serviciu. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă. Din cauza accidentului traficul rutier a fost blocat aproape o oră pe ambele sensuri de circulaţie.

UPDATE Șoferul mașinii în care se deplasau cei trei militari a murit la spital.

hunedoara accident deva (21)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.