Un timișorean acuză Îngerii Galbeni că i-au ridicat abuziv mașina. Ce sumă...

Un timișorean acuză Îngerii Galbeni că i-au ridicat abuziv mașina. Ce sumă uriașă i-au cerut reprezentanții firmei ca să-i dea autoturismul înapoi

9
DISTRIBUIȚI

MASNA A

Lucian Tripon este un alt timișorean care a rămas fără mașină din cauza “Îngerilor Galbeni” pe care-i acuză că i-ar fi ridicat autovehiculul abuziv dintr-o parcare din Calea Aradului. Bărbatul ne-a povestit că a alimentat mașina de la o benzinărie, pe 8 mai, iar când s-o pornească, cheia s-a rupt în contact. Astfel, timișoreanul spune că, la îndemnul unui angajat al benzinăriei aflate pe Calea Aradului, colț cu strada Miresei, a lăsat autoturismul într-o parcare aflată în spatele acesteia, în apropiere de magazinul Melinda Instal.

“Mașina mi-a fost luată în data de 8 mai. Eu am venit sâmbătă după mașină și am observat că nu mai era. Atunci când am parcat-o nu era niciun panou la vedere pe care să scrie «Îngerii Galbeni». Am fost luni să vorbesc cu administratorul firmei și mi-a spus că trebuie să plătesc 700 de lei. Nu am avut banii și m-am întors joi, dar un angajat mi-a spus de data asta că trebuie să plătesc 1.400 de lei, pentru că se percepe o taxă de staționare de 80 de lei pe zi”, ne-a spus Lucian Tripon.

Bărbatul a depus o plângere la Secția 5 Poliție și a făcut o sesizare la Oficiul pentru Protecția Consumatorului și nici nu se gândește să plătească suma cerută de cei de la “Îngerii Galbeni”, care crește pe zi ce trece.


Mai mult, timișoreanul dorește să-i dea în judecată pe reprezentanții firmei, despre care spune că i-au ridicat abuziv mașina. “Mi se pare hoție și nesimțire din partea celor de la “Îngerii Galbeni”, cine sunt ei să ridice mașinile doar că au un contract cu o societate comercială”, ne-a precizat timișoreanul.

Pe de altă parte, Răzvan Nedelcu, patronul firmei “Îngerii Galbeni”, se apără și spune că mașina a fost ridicată legal. “Dacă venea în ziua în care i-a fost ridicată mașina, trebuia să plătească 860 de lei. Noi avem contract cu cei de la Melinda Instal. Nu vă înțeleg, de unde tot scoateți povești cu 1.400 de lei, 2.000 de lei. Mașina nu avea voie să fie acolo, nu vă gândiți că cei de la Melinda Instal plătesc la primărie pentru parcare 4.000 de euro? Acest bărbat și-a parcat mașina în curtea omului. Scrie pe jos în parcare Melinda Instal, putea măcar să spună unui angajat al magazinului că mașina e defectă, că n-are bani de remorcare și prin absurd, poate că l-ar fi lăsat o noapte sau două s-o parcheze acolo”, ne-a explicat nervos Răzvan Nedelcu.

Patronul firmei “Îngerii Galbeni” este supărat foc pe presa timișoreană și ne-a transmis că există “niște jeguri de site-uri”.

9 COMENTARII

 1. Daca exista un panou pe care sa scrie si sa informeze populatia despre faptul ca acea suprafata de teren este concesionata de catre s.c.melinda instal, atunci sunt de acord ca proprietarul autoturismului sa fi instiintat angajatii firmei despre problema sa,insa daca panoul nu exista cel in cauza de unde era sa stie ca nu are voie sa parcheze acolo,trbuia sa viseze ac.lucru?! Oricum cei de la „Dracii galbeni” ca ingeri nu l-i se poate spune,sunt niste japcari,cu niste preturi iesite din comun,cum sa taxezi omul cu 800 lei pt o parcare neregulamentara,cand salariul minim pe economie este atata dnu patron,si mai pui si penalizari 80 lei pe zi ???!!! Nesimtire curata ! Ma intreb cum a obtinut contractul cu pol.rutiera aceasta firma si cine o sustine in aceste conditii? Ar trebui sesizata curtea de conturi pt. a face un control minutios in ceea ce priveste nr de comenzi si nr.de facturi eliberate clientilor.

 2. Tara de kkt…. fara legi. Primaria si politia sunt cam in complicitate cu IG…altfel nu se explica de ce nu se iau masuri. Cel mai bine se aplica legea junglei…iti faci dreptate singur cu ajutorul flexului, fortei etc….si apoi te pupa IG in cur… pt ca in judecata nu te dau pt ca pierd !

 3. Baaaai esti prost?????????/ S-a legalizat furtul in Timisoara, in ce kkt de tara traim… o firma particulara isi face legea si pur si simplu ignora tot si toate!!! Maine daca un hot imi fura masina si-mi cere 800 de lei sa mi-o dea inapoi sa nu ma mir, pentru ca e protejat de politia romana si de prefectura Timis!!! Pe de alta parte,romanul tot ca prostul merge si-si face cumparaturile tot de la magazinele cu probleme.Pai daca ar fi romanii uniti ar mai intra dracu in profi,billa,melinda instal si alte firme de biscuiti in dungi care au contract cu firma lu peste prajit de ridicari. Sa vezi cand le-ar scadea vanzarile cum ar renunta la contracte si ti-ar face si o clanta doar sa intri si sa cumperi de la ei. Si in plus ca sa fie ironia completa …care e imnul Romaniei????????????? DESTEAPTA-TE ROMANEEEEEEE IN PLM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. Anul trecut am avut probleme cu masina,si i-am chemat, pt a o duce la service.A venit un individ care mirosea a alcool,mi-a zis ca tarifarea este la minut,ok,dar el se misca in reluare,normal pt.a incasa cat m.mult,pe langa asta nu mi-a dat nici factura sau bon! firma de kkt !!!

 5. azi am platit la ingerii galbeni sa-mi recuperez masina 868 de lei pentru ca am parcat fara sa fiu atenta la melinda instal parcare privata!!!!
  este normal ca pentru o ora de parcare sa platesc salariul minim pe economie ?
  sunt niste hoti cu aprobartea primariei si a politiei, altfel nu si-ar permite sa ne ceara aceste sume exagerate mai ales acum cand abia ne descurcam financiar , cand toate facturile si taxele s-au marit , dar pe cine intereseaza, asta e tara in care am avut ghinionul de ne-am nascut

 6. eu am lasat 3 zile masina in fata la peny din aradului si astazi de dimineata masina deja imi era la ei la sediu langa mall….am sunat pe la ora 9,mi-au zis ca doar de la 13 la 16 au program…am inchis telu am pus mana pe porti si leam fortat lacatu si rangile puse,mam suit in masina si am plecat…precizez ca masina a stat 3 zile pt nu aveam benzina prea multa si s
  unt de la sat…miam luat masina am mers dupa nevasta si bebelus la spital si firma IG sa ma pupe sub buric…si daca nu se potolesc cu abuzurile in serviciu lumea nu va sta cu mainile in san…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.