Valeriu Zgonea la PRESSALERT LIVE: „Domnul Robu să facă mai multă administrație...

Valeriu Zgonea la PRESSALERT LIVE: „Domnul Robu să facă mai multă administrație și mai puțină politică”. Ce spune despre asemănarea dintre primar și Crin Antonescu VIDEO

4
DISTRIBUIȚI

valeriu zgonea la pressalert live

Conflictul mocnit din administrația locală, după ruperea USL, nu a scăpat nici atenției președintelui Camerei Deputaților, invitat la Pressalert LIVE. În ciuda „fricțiunilor” dintre Nicolae Robu, primarul PNL al Timișoarei, și Titu Bojin, președintele PSD al Consiliului Județean Timiș, pesedistul Zgonea îl asigură pe Robu de tot sprijinul său.

„Diferența dintre noi și domnul Robu este majoră: noi, când am plecat la drum împreună cu cineva, mergem până la capăt, nu ne dezicem.


Domnul Robu să facă mai multă administrație și mai puțină politică. Tot timpul va avea deschidere la mine și la domnul Ponta, și la orice ministru al guvernării. Am pornit împreună și îi vom susține proiectele. Considerăm că trebuie să administreze așa cum a promis în 2012, și îl sprijinim în acest sens”, a spus Valeriu Zgonea în studioul HDV.

Acesta nu a scăpat ocazia de a-l ironiza pe liderul PNL. „Domnul Antonescu este un om pe care poți să te bazezi: cum îl pui într-o funcție, cum fuge. Cred că domnul Robu este fericit că are un general care fuge de pe câmpul de luptă și lasă toată armata în degringoladă. Nu cred că domnul Robu seamănă cu domnul Antonescu, care își scoate partidul de la o guvernare foarte bună și își pune oamenii din teritoriu într-o situație dificilă”, a mai spus Zgonea.

4 COMENTARII

  1. exact!
    cocota cu paru’ vopsit face mai multa galagie si politica decat administratie. iara putina administratie pe care o face o face PROST!.;mama ce-l mai injura soferii zi de zi .ma mir ca n-o luat si-o batuta pana acum. din aia sofereasca cu levieru!

  2. Prietene injural pe primar cat vrei, ca o faci mai prost ca tine, si degeaba….tot orasul este in renovare din cauza ca fondurile europene nu sunt sigure si pe anul in curs, respectiv 2014, in 2013 puteau fi accesate fondurile europene, din aceasta cauza a inceput multe proiecte in acelasi timp, atingand sume record pt Timisoara de absorbtie a fondurilor, respectiv 60 de milioane de euro (aproximativ)….Domnul Ciuhandru n-a accesat in 6 ani cate fonduri a accesat Domnul Robu….asa ca da-ti cu levierul din masina peste cap si gandeste inainte sa vorbesti 😉 Numai de bine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.