Viceprimarul Dan Diaconu a tăiat panglica centrului de zi pentru copii cu...

Viceprimarul Dan Diaconu a tăiat panglica centrului de zi pentru copii cu dizabilităţi Podul Lung Timişoara. Ce tradiţie impusă de Robu a păstrat

0
DISTRIBUIȚI

dan diaconu 03

Primăria Timişoara a inaugurat astăzi centrul de zi pentru copii cu dizabilităţi Podul Lung Timişoara, renovat din fonduri europene printr-un proiect a cărui implementare a durat 24 de luni şi a costat 3.949.486,64 lei.


Suprafaţă construită este de 1072 mp şi include camere dotate cu mobilier, echipamente informatice: calculatoare, imprimante, laptopuri, echipamente video şi de proiecţie, Tv- LCD cu suport perete, dotări medicale, dotări bucătărie, aparate de telefonie , dotări şi echipamente pentru curăţenie, echipamente audio pentru terapie, birotică pentru cabinetele de terapie, dotări pentru terapie în vederea stimulării copiilor, dotări pentru sală club, fotocopiator.

De noile dotări beneficiază nu mai puţin de 60 copii – 60 familii şi 5 copii plus 4 mame. Executantul lucrărilor este firma SC Saman Constructions SRL, În asbenţa primarului Nicolae Robu panglica a fost tăiată de viceprimarul Dan Diaconu care a nu a făcut rabat de la binecunoscuta „punctualitate”, marcă a membrilor PNL Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.